SPOTLIGHT

/

Ο Πατρινός πολιτικός μηχανικός Κωνσταντίνος Αρβανίτης μαγείρεψε σολομό στο MasterChef 5

Κοινοποίηση
Tweet

Αν και εντυπωσίασε με το χαμόγελο και την ενέργεια του, δεν μπόρεσε να περάσει στην επόμενη φάση

Πατρινή συμμετοχή είδαμε στο Master Chef, το δημοφιλές μαγερικό ριάλιτι, ο καινούριος κύκλος του οποίου ξεκίνησε στο κανάλι του Star. Στο επεισόδιο που είδαμε την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021 το βράδυ, μεταξύ των 4 παικτών που προσπάθησαν να περάσουν στην επόμενη φάση (ή στο boot camp με 2 ναι ή απευθείας στο σπίτι του Master Chef με 3 ναι) ήταν και ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης από την Πάτρα που είπε πως είναι πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα αλλά πως αγαπά πολύ και την μαγειρική.

Ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης που εντυπωσίασε τους τρεις κριτές (Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη) με την ενέργεια του και το χαμόγελο του, μαγείρεψε στα 40 λεπτά που ήταν ο χρόνος της δοκιμασίας, ψάρι και δη σολομό με noodles, μπρόκολο και σάλτσα και δημιούργησε ένα πιάτο με το οποίο ήλπιζε ότι θα κατάφερνε να περάσει στην επόμενη φάση.

Ο ίδιος δήλωσε ευχαριστημένος για το πιάτο του αν και βλέποντας στη συνέχεια τις αντιδράσεις των κριτών και κυρίως του πιο αυστηρού Σωτήρη Κοντιζά που είπε πως ο σολομός ήταν παραπάνω από medium ψημένος (αυτό δεν είναι medium, είναι τσιμέντο, είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς στον Πατρινό παίκτη) προσγειώθηκε και παραδέχτηκε πως το πιάτο του είχε ενδεχομένως κάποιες αστοχίες.

Τελικά ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης δεν κατάφερε να συνεχίσει στο MasterChef 5 αφού πήρε τρία «όχι» από τους κριτές, πάντως άφησε καλές εντυπώσεις με την προσπάθεια του, το κέφι και ενέργεια του και τα σχόλια στα social media ήσαν θετικά.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight