STYLE

/

Η χυμώδης Precious Lee στην εκτυφλωτική καμπάνια Versace επιβεβαιώνει πως τα πρότυπα άλλαξαν

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Ο super glam ιταλικός οίκος που έχει συνδεθεί με τις άπιαστες «θεές» της πασαρέλας υποδέχεται την άνοιξη με νέες αντιλήψεις

Ακόμα ένα «κάστρο» έπεσε στον κόσμο της μόδας: Ο διάσημος ιταλικός οίκος Versace που έχει συνδεθεί με τα χρυσά χρόνια των super models των nineties, τάσσεται κι αυτός υπέρ της διαφορετικότητας και παραμερίζει τα άπιαστα πρότυπα ομορφιάς στη γυναικεία εικόνα. Ακολουθώντας το ανατρεπτικό show του στο Μιλάνο με τη συμμετοχή των plus size models Jill Kortleve, Alva Claire και Precious Lee, κυκλοφορεί την ολοκαίνουρια εαρινή καμπάνια σμίγοντας τις δημοφιλείς ντίβες της μόδας Κένταλ Τζένερ, άλει Μπίμπερ, Μίνα Αργκαναζ με την πληθωρική Πρίσιους. Το 30χρονο μοντέλο από την Ατλάντα έχει ήδη εμφανιστεί σε Vogue αλλά και Sports Illustrated (η πρώτη έγχρωμη plus size με μαγιό). Μάλιστα, το ότι πρωταγωνιστεί στην Versace Campaign είναι σημαντικό, καθώς οι φόρμες υπογραμμίζουν τη σιλουέτα ενώ τα χρώματα και τα prints είναι υπερβολικά έντονα.

Οι καμπύλες της Πρίσιους δεν «κουκουλώνονται» καθόλου λοιπόν. Είναι περήφανη για τις διαστάσεις της και το χυμώδες ντεκολτέ της. Η Donatella Versace λανσάρει μια από τις πλέον αισιόδοξες συλλογές της ανοιξιάτικης σαιζόν ονόματι «Versacepolis», εμπνευσμένη από το μύθο της χαμένης Ατλαντίδας. Τα μοντέλα της είναι οι σύγχρονες μέδουσες και γοργόνες των μεγαλουπόλεων. Εντυπωσιακές, φωτεινές  στα εκτυφλωτικά πράσινα, τιρκουάζ και κίτρινα , στoλισμένες με αστερίες και όστρακα. Τα διεθνή media γράφουν ήδη πως αυτή η φωτογράφιση «γράφει ιστορία» με το σύνθημα Plus Babes in Ηigh Fashion.

 

Παρατηρήστε το wet look στα μαλλιά και την εκρηκτική παλέτα στα νύχια.  Πάνω απ’ όλα όμως ότι κάθε γυναίκα είναι όμορφη και μπορεί να νιώθει sexy, όσα κι αν είναι τα κιλά της. (Μήπως δεν έπρεπε να ξεκινήσουμε δίαιτα μετά τα τραπέζια των γιορτών;)

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View