Εκνευρίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης όταν του είπαν οτί έχουν περάσει 2,5 μήνες χωρίς να ελεγχθεί η πανδημία στην Θεσσαλονίκη
Με ένταση συνοδεύτηκε η παρουσία του Άδωνι Γεωργιάδη το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο MEGA», η οποία δεν περιορίστηκε απλά στο σημείο για το αν ήταν ενήμερος για την αυστηροποίηση του lockdown που ανακοινώθηκε από τον Στέλιο Πέτσα, το Σάββατο.
Σε ένα σημείο της συζήτησης με τους δημοσιογράφους, ο Υπουργός Ανάπτυξης εξηγούσε γιατί πάρθηκαν τα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες, τα οποία έχουν προληπτικό χαρακτήρα. Εκεί λοιπόν πήγε να φέρει ως παράδειγμα την Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο διάλογος με τον Ντίνο Σιωμόπουλο, όπου μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε από τους παρουσιαστές να σταματήσουν την γκρίνια, καθώς γιορτάζουμε φέτος τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και να βάλουν μυαλό.
Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο μετά το 9:30 του video:
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr