ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός- Λιμεναρχείο Πάτρας: Tι επιτρέπεται, τι όχι και πώς θα εξυπηρετείται το κοινό

Κοινοποίηση
Tweet

Επιτρέπεται το μπάνιο στη θάλασσα

 Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, στο ευρύτερο πλαίσιο των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού COVID-19, ενημερώνει με ανακοίνωσή του ότι "από 12.11.2020 και μέχρι νεοτέρας η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται μόνο για επείγουσες περιπτώσεις και αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού. Στο πλαίσιο αυτό η εξυπηρέτηση πολιτών - κοινού θα πραγματοποιείται τηλεφωνικά (2613615-400) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (patra@hcg.gr) . Σε περίπτωση που απαιτείται φυσική παρουσία απευθύνεστε αρχικά και πριν την επίσκεψή σας στο Λιμενικό Κατάστημα, τηλεφωνικά προκειμένου εξυπηρετηθείτε από το αρμόδιο γραφείο σε προκαθορισμένη ημέρα/ώρα.

2. Κατόπιν σχετικής διαταγής της αρμόδιας διεύθυνσης του ΥΝΑΝΠ/ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ, γνωρίζεται ότι μέχρι την έκτη πρωινή της 30-11-2020, αναστέλλονται οι εξετάσεις για απόκτηση:

• Άδειας χειριστή ταχυπλόου σκάφους.

• Άδειας χειριστή πηδαλιούχου

• Άδειας ναυαγοσώστη

• Βεβαίωση συνδρομής νόμιμων προϋποθέσεων για το επάγγελμα του δύτη

3. Για το ίδιο χρονικό διάστημα δεν επιτρέπεται η λειτουργία:

• Των σχολών εκπαίδευσης υποψήφιων χειριστών ταχυπλόων σκαφών

• Των σχολών ναυαγοσωστικής εκπαίδευσης

• Των επιχειρήσεων καταδυτικών υπηρεσιών αναψυχής

• Των επιχειρήσεων θαλασσίων μέσων αναψυχής

4. Η διενέργεια ερασιτεχνικής αλιείας απαγορεύεται από οπουδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο.

5. Η διενέργεια καταδύσεων αναψυχής δεν επιτρέπεται.

Η κολύμβηση ως άσκηση και η διενέργεια μόνο μη μηχανοκίνητων ιδιωτικών θαλασσίων μέσων αναψυχής (πχ. κανό, καγιάκ, ιστιοσανίδα κλπ, όπως ορίζονται στον ΓΚΛ 20 (444 Β΄/1999) επιτρέπονται.

7. Υπενθυμίζεται ότι σε κάθε μετακίνηση πρέπει οι πολίτες να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο καθώς και συμπληρωμένο έντυπο βεβαίωσης κίνησης (εκτυπωμένο ή χειρόγραφο) ή το SMS επιβεβαίωσης, για να το επιδείξουν κατά την είσοδό τους στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Για περισσότερες πληροφορίες - διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας στο τηλ. 2613-615400 ή να αποστέλλουν σχετικό mail στο patra@hcg.gr ".

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις