ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας: Αφιέρωμα σε Μ.Νίνου και Β. Μοσχολιού

Κοινοποίηση
Tweet

Δείτε ΦΩΤΟ

Με ένα μουσικό αφιέρωμα στη Μαρίκα Νίνου και την Βίκυ Μοσχολιού, συνεχίστηκε το βράδυ της Παρασκευής (χθες) στον πολυχώρο «ΑΙΓΛΗ» της VESO MARE η ενότητα του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας, «Βήμα στους Καλλιτέχνες της Πόλης».

Η ανταπόκριση του κοινού, που είχε την τύχη να απολαύσει  μια ζεστή μουσική βραδιά, ήταν μοναδική, με το χώρο της «ΑΙΓΛΗΣ» να πλημμυρίζει από τραγούδια διαχρονικής αξίας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη,.

Σήμερα Σάββατο 24 Οκτωβρίου, στις 9.00 το βράδυ, στον ίδιο χώρο, την «σκυτάλη» θα πάρει το συγκρότημα «MAVRO PROSOPIO».

Υπενθυμίζεται ότι η παρακολούθηση των συναυλιών γίνεται με πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό. Η χρήση μάσκας τόσο κατά την αναμονή όσο και στο χώρο της συναυλίας είναι υποχρεωτική. Λόγω των μέτρων που ισχύουν ο αριθμός των ατόμων που επιτρέπεται να παρακολουθήσουν την κάθε συναυλία είναι περιορισμένος. Για την είσοδο η οποία είναι δωρεάν, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.      

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Culture

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.