ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Εμφανίστηκε στην Αίγλη η Ahou Band - Απόψε live η Rebet Motiv Orchestra

Κοινοποίηση
Tweet

Στο πλαίσιο της ενότητας του Διεθνούς φεστιβάλ Πάτρας "Βήμα στους Καλλιτέχνες της πόλης"

Η ενότητα του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας, «Βήμα στους Καλλιτέχνες της Πόλης» συνεχίζεται απόψε  Τετάρτη μετά τις 9 το βράδυ στον πολυχώρο «Αίγλη» στο ισόγειο της Veso Mare, στην Ακτή Δυμαίων με την συναυλία του μουσικού σχήματος «Rebet Motiv Orchestra».

Το βράδυ της Τρίτης 20 Οκτωβρίου 2020 στο πλαίσιο της ενότητας «Βήμα στους Καλλιτέχνες της πόλης», στην «Αίγλη» φιλοξενήθηκε το σχήμα Ahou Band Παπαχριστόπουλος & στην εκδήλωση παραβρέθηκε και χαιρέτησε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, η οποία για μία ακόμα φορά αναφέρθηκε στην ανάγκη η πολιτεία να προχωρήσει άμεσα στη θέσπιση μέτρων στήριξης των καλλιτεχνών που από την έναρξη της πανδημίας μέχρι σήμερα,  βιώνουν δύσκολες ημέρες.

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου το «Βήμα στους Καλλιτέχνες της Πόλης» θα φιλοξενήσει ένα μουσικό αφιέρωμα στη μεγάλη ερμηνεύτρια Μαρίκα Νίνου (1918-1957) και στην Βίκυ Μοσχολιού (1943-2005) με το χαρακτηριστικό ηχόχρωμα που έγραψε τη δική της σημαντική ιστορία στο ελληνικό τραγούδι. Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, την «σκυτάλη» της ενότητας «Βήμα στους Καλλιτέχνες της πόλης» θα πάρει το συγκρότημα «Mavro Prosopio».

Η παρακολούθηση των συναυλιών θα γίνεται με πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό. Η χρήση μάσκας τόσο κατά την αναμονή όσο και στο χώρο της συναυλίας είναι υποχρεωτική. Λόγω των μέτρων που ισχύουν ο αριθμός των ατόμων που επιτρέπεται να παρακολουθήσουν την κάθε συναυλία είναι περιορισμένος. Για την είσοδο η οποία είναι δωρεάν, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.      

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Culture

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.