ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Πέντε μουσικά live από 19 έως 24/10 στην "Αίγλη", στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας

Κοινοποίηση
Tweet

Τη Δευτέρα θα παίξει το συγκρότημα του Άγγελου Σαμαντά και την Τρίτη η AHOU Band Παπαχριστόπουλου

Με την πραγματοποίηση πέντε (5) συναυλιών οι οποίες ξεκινούν από την προσεχή Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στις 21.00 το βράδυ, στον πολυχώρο «Αίγλη», στο ισόγειο της Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων συνεχίζεται η ενότητα του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας, «Βήμα στους καλλιτέχνες της πόλης μας»

Στο πλαίσιο της ενότητας θα εμφανιστούν τα μουσικά σχήματα , του Άγγελου Σαμαντά, οι Ahou Band Παπαχριστόπουλος, οι Rebet Motiv Orchestra, το Συγκρότημα Σπύρου Στασινόπουλου και οι Mavro prosopio.

Η παρακολούθηση των συναυλιών θα γίνεται με πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό. Η χρήση μάσκας τόσο κατά την αναμονή όσο και στο χώρο της συναυλίας είναι υποχρεωτική.

Λόγω των μέτρων που ισχύουν ο αριθμός των ατόμων που επιτρέπεται να παρακολουθήσουν την κάθε συναυλία είναι περιορισμένος. Για την είσοδο η οποία είναι δωρεάν, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.      

Το πρόγραμμα των συναυλιών έχει ως εξής:

1.            19/10/20 ΔΕΥΤΕΡΑ  ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΑΜΑΝΤΑ,  ΑΙΓΛΗ

2.            20/10/20 ΤΡΙΤΗ    AHOU BAND ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ,  ΑΙΓΛΗ

3.            21/10/20 ΤΕΤΑΡΤΗ REBET MOTIV ORCHESTRA,       ΑΙΓΛΗ

4.            23/10/20 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   Συγκρότημα Σπύρου Σταυρόπουλου

  ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΜΑΡΙΚΑ ΝΙΝΟΥ – ΒΙΚΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ  στην ΑΙΓΛΗ

5.            24/10/20 ΣΑΒΒΑΤΟ  MAVRO PROSOPIO, ΑΙΓΛΗ.

*Στη φωτ. η AHOU Band (από τη σελίδα της στο facebook) που παίζει alternative rock και τα μέλη του συγκροτήματος είναι οι Παναγιώτης Παπαχριστόπουλος, Σταύρος Ναθαναήλ και ο Νίκος Πλέγας.

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Culture

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.