ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Πάτρα: Το συγκρότημα του Άγγελου Σαμαντά εμφανίστηκε live στην Αίγλη

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθεί απόψε Τρίτη η Ahou Band Παπαχριστόπουλος και την Τετάρτη η Rebet Motiv Orchestra

Η ενότητα του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας με τίτλο «Βήμα στους καλλιτέχνες της πόλης» συνεχίζεται απόψε Τρίτη 20/10/2020 μετά τις 9 το βράδυ, στον πολυχώρο «Αίγλη», στο ισόγειο της Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων με την συναυλία του σχήματος Ahou Band Παπαχριστόπουλος.

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του μουσικού σχήματος «Rebet Motiv Orchestra». Στο μεταξύ το βράδυ της Δευτέρας 19/10 τον νέο κύκλο συναυλιών της ενότητας, άνοιξε το συγκρότημα του Άγγελου Σαμαντά. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και χαιρέτησε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, η οποία τόνισε την ανάγκη η πολιτεία να προχωρήσει άμεσα στη θέσπιση μέτρων στήριξης των καλλιτεχνών, που από την έναρξη της πανδημίας μέχρι σήμερα, βιώνουν δύσκολες ημέρες.

Η παρακολούθηση των συναυλιών θα γίνεται με πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό. Η χρήση μάσκας τόσο κατά την αναμονή όσο και στο χώρο της συναυλίας είναι υποχρεωτική. Λόγω των μέτρων που ισχύουν ο αριθμός των ατόμων που επιτρέπεται να παρακολουθήσουν την κάθε συναυλία είναι περιορισμένος. Για την είσοδο η οποία είναι δωρεάν, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.      

Το πρόγραμμα των συναυλιών για τιε επόμενες μέρες έχει ως εξής:

-21/10/20 ΤΕΤΑΡΤΗ, REBET MOTIV ORCHESTRA,  ΑΙΓΛΗ

-23/10/20 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, Συγκρότημα Σπύρου Σταυρόπουλου

ΑΦΙΕΡΩΜΑ Μ. ΝΙΝΟΥ – Β. ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ,   ΑΙΓΛΗ

-24/10/20 ΣΑΒΒΑΤΟ, MAVRO PROSOPIΟ,  ΑΙΓΛΗ

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Culture

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.