ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Ολοκληρώθηκε η έκθεση του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Πατρέων

Κοινοποίηση
Tweet

Τα μαθήματα στα τμήματα του Εικαστικού Εργαστηρίου για τη νέα περίοδο 2020-2021 θα ξεκινήσουν στις 2/11

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 14/10/2020, η έκθεση με έργα των μαθητών του Εικαστικού εργαστηρίου του Δήμου Πατρέων στις αίθουσες της «Αγοράς Αργύρη» στην οδό Αγ. Ανδρέου και Ζαίμη.

Στην έκθεση φιλοξενήθηκαν 400 συνολικά έργα. Το υλικό της έκθεσης αποτέλεσε ένα «οπτικό ημερολόγιο», από τα τμήματα ζωγραφικής, κεραμικής, κατασκευών, αγιογραφίας και κοσμήματος, των εργαστηρίων Πατρών και Βραχνεΐκων, που συμπεριλαμβάνουν καταγραφές ολοκληρωμένες και ανολοκλήρωτες, με έργα που συνεχίστηκαν στο σπίτι ή παρέμειναν στο στάδιο της αρχικής ιδέας, χωρίς περεταίρω επεξεργασία λόγω της πανδημίας.

Τα μαθήματα στα τμήματα του Εικαστικού εργαστηρίου για τη νέα χρονιά θα αρχίσουν την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο, στην άνω πόλη.

Για πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα καθώς και τις ημέρες και ώρες πραγματοποίησής τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά με την γραμματεία του εικαστικού, από τις 10.00 το πρωί έως τις 2.00 μετά το μεσημέρι στο τηλέφωνο 2610-620-724.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture