ΣΙΝΕΜΑ

/

Οι Κόλιν Φερθ και Στάνλει Τούτσι είναι ζευγάρι στη νέα συγκινητική ταινία "Supernova"

Κοινοποίηση
Tweet

Το φιλμ προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Σαν Σεμπαστιάν στην Ισπανία και 27 Νοεμβρίου 2020 θα βγει στις Βρετανικές αίθουσες

Δύο πολύ καλοί ηθοποιοί που είναι και συνομήλικοι, ο 60χρονος τιμημένος με Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου για τον «Λόγο του Βασιλιά», Κόλιν Φερθ και ο 59χρονος Στάνλεϊ Τούτσι πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία του Χάρι Μακουίν - Harry Macqueen με τίτλο «Supernova» ως ένα ζευγάρι, ονόματι Σαμ και Τάσκερ αντίστοιχα, οι οποίοι είναι μαζί 20 χρόνια και έχουν πάει διακοπές στην Αγγλία, όπου και συναντούν φίλους τους και περνάνε μαζί όμορφες στιγμές. Ωστόσο ο Τάσκερ βρίσκεται στα πρώιμα στάδια της άνοιας και πιστεύει πως αυτές είναι οι τελευταίες διακοπές που θα κάνει μαζί με τον σύντροφό του, πριν η αρρώστια αυτή τον κάνει να χαθεί ολοκληρωτικά.

Η ταινία, το πρώτο διαφημιστικό τρέιλερ της οποίας μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα, σηματοδοτεί την 2η σκηνοθετική απόπειρα του Μακουίν, ο οποίος αποφάσισε να αφήσει πίσω την καριέρα του ως ηθοποιός και να γίνει σκηνοθέτης γυρίζοντας το «Hinterland» το 2014.

Η νέα του δουλειά, το «Supernova» έκανε, όπως γράφει το flix.gr, την πρεμιέρα του στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν αυτή την εβδομάδα με αρκετά καλές κριτικές, κυρίως για τις εξαιρετικές ερμηνείες των δυο εκλεκτών ηθοποιών οι οποίοι από ότι φαίνεται και ήδη συζητείται από τους κριτικούς, πάνε ολοταχώς για τις υποψηφιότητες των βραβείων Όσκαρ 2021. Η ταινία ετοιμάζεται να προβληθεί και στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου τον Οκτώβριο.

Η ταινία «Supernova» έχει μέχρι στιγμής μόνο ημερομηνία κυκλοφορίας στη Μεγάλη Βρετανία για τις 27 Νοεμβρίου 2020. Το πιθανότερο είναι μέσα στη νέα χειμερινή σαιζόν να την δούμε και στις Ελληνικές αίθουσες και στην Πάτρα.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture