ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια σήμερα Κυριακή 2 Αυγούστου

Κοινοποίηση
Tweet

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κυριακή 02.08.2002 (Σελήνη στον Αιγόκερω - σε γέμιση)

 

 

Κριός

 

Εντάσεις και προβλήματα στον ορίζοντα στις προσωπικές σας σχέσεις, είτε πρόκειται για το ταίρι σας, είτε για μέλη της οικογένειας σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, γιατί θα υπάρξουν αρκετές αφορμές να ξεσπάσετε σε φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα. Αντί γι αυτό, ρίξτε γέφυρες και γεφυρώστε τυχόν χάσματα.

 

 

Ταύρος

 

Οι πρωινές ώρες δεν θα είναι ιδιαίτερα καλές, μια και η μέρα σας ξεκινάει με εκνευρισμούς στο σπίτι. Μετά το μεσημέρι τα πράγματα αρχίζουν και καλυτερεύουν. Ασχοληθείτε με κάτι πιο ευχάριστο και αισιόδοξο, ας πούμε προγραμματίζοντας μια απόδραση ή ολιγοήμερες διακοπές, όποτε και αν είναι αυτές! Αμέσως θα φτιάξει η διάθεση σας!                                                

 

 

Δίδυμοι

 

 

Υπάρχει μια τεταμένη ατμόσφαιρα στον περίγυρό σας σήμερα, εργασιακό ή προσωπικό. Αποφύγετε συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις, γιατί θα βγείτε χαμένοι… Πρέπει να βρείτε τον τρόπο να διατηρείτε τις καλές κοινωνικές σας σχέσεις και να αποφεύγετε συγκρούσεις ή την εμπλοκή σας σε ξένες υποθέσεις. Θα σας γλυτώσει από πολλούς μπελάδες.

 

 

Καρκίνος

 

Έχετε την αίσθηση ότι βαδίζετε στα τυφλά και αυτό σας εκνευρίζει. Πολύ σύντομα όμως θα έχετε την ευκαιρία να διαπιστώσετε τις προθέσεις των ατόμων που σας ενδιαφέρουν. Διατηρήστε μια αισιόδοξη ματιά, ότι και να συμβεί σήμερα, και προσπαθήστε να διακρίνετε και να αναδείξετε το θετικό των αλλαγών που θα σας επιβληθούν.   

           

Λέων

 

Θα σημειωθεί μια αμοιβαία δυσαρέσκεια με το ταίρι σας σήμερα, κατά τις απογευματινές ή βραδινές ώρες και τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν πολύ άσχημη τροπή, εάν δεν είσαστε και οι δύο προσκολλημένοι στη σχέση. Αποφύγετε την άκαμπτη στάση, γιατί ένα πρόβλημα με το ταίρι σας ή μέλος της οικογένειας σας επανέρχεται δριμύτερο και κινδυνεύετε με πόλεμο χαρακωμάτων.

 

Παρθένος

 

Χωρίς την συνδρομή τρίτων προσώπων δεν μπορείτε να προχωρήσετε σήμερα κάποια ζητήματα επαγγελματικής φύσης. Αυτό όμως δεν θα είναι η ιδανική για σας λύση, μια και πρέπει να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας… Ωστόσο η διαισθητική και διορατική σας πλευρά μπορεί να σας γλυτώσει από σημαντικά προβλήματα!

 

 

Ζυγός

 

Θα δυσκολευτείτε να πάρετε αποφάσεις για το πώς να κινηθείτε σήμερα, αν και τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα! Κινηθείτε με βάση τη κοινή λογική και όλα θα πάνε καλά. Ευνοϊκές θα είναι οι απογευματινές ώρες της μέρας, κατά τις οποίες μπορείτε να βρείτε την ισορροπία, την ηρεμία και σημαντικές στιγμές χαλάρωσης με φιλικά πρόσωπα.

 

 

Σκορπιός

 

Μην χάνετε άσκοπα χρόνο και ολοκληρώστε το έργο που έχετε στα χέρια σας. Ο ενθουσιασμός σας μπορεί να είναι καταλυτικής σημασίας, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή! Παραμερίζετε την προσωπική σας ευχαρίστηση ή τις προσωπικές σας ανάγκες και προσπαθείτε να ικανοποιήσετε τις ανάγκες των αγαπημένων σας προσώπων.

 

 

Τοξότης

 

Η αποφασιστικότητα σας να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα των δικών σας ατόμων είναι καθοριστικής σημασίας σήμερα. Αποφύγετε όμως ακρότητες, όπως η εριστικότατα ή η υπερβολική επιθετικότητα. Η δυσαρέσκεια φουντώνει μέσα σας, αλλά δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να έρθετε σε αντιπαράθεση ή σύγκρουση με άτομα ισχυρότερα από σας.

 

 

Αιγόκερως

Θα πρέπει να ανεβάσετε ταχύτητες σήμερα και να διεκπεραιώσετε τις υποθέσεις σας σε ασυνήθιστους για σας χρόνους! Σ αυτό θα σας βοηθήσουν οι πληροφορίες που έχετε συλλέξει… Απροσδόκητα γεγονότα υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να ταράξουν την ηρεμία σας κατά τη διάρκεια της μέρας.

 

 

 

 

Υδροχόος

 

Υπάρχει μια έντονη δυσφορία που σας βασανίζει σήμερα και έχει τις ρίζες της στο οικογενειακό περιβάλλον. Ίσως να οφείλεται στη σχέση σας με το ταίρι σας ή με ένα απόγονό σας. Χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς. Στοχαστείτε, μελετήστε τα δεδομένα, κάντε ενδεχομένως μια μικρή βόλτα για να ανανεωθείτε και μετά χαράξτε πορεία δράσης!

 

Ιχθείς

 

Αφήστε τη γκρίνια και τη μιζέρια για όσα σας λείπουν και απολαύστε όσα καλά έχετε στη ζωή σας, και κυρίως, δείξτε ευγνωμοσύνη στα άτομα που σας στηρίζουν με την παρουσία τους. Είναι ίσως η κατάλληλη χρονική στιγμή να κυνηγήσετε τα όνειρά σας με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Well Being