ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 1η Αυγούστου 2020

Κοινοποίηση
Tweet

Σάββατο 01.08.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω - σε γέμιση)

Κριός

Ο μήνας ξεκινάει με την διάθεση να κάνετε καινούργια πράγματα στη ζωή σας, να δοκιμάσετε τα όρια σας και να πειραματιστείτε. Ο μήνας ξεκινάει με την διάθεση να κάνετε καινούργια πράγματα στη ζωή σας, να δοκιμάσετε τα όρια σας και να πειραματιστείτε 

Ταύρος

Κατεβάστε λίγο τους τόνους με τον Ερμή σε αντίθεση με τον Πλούτωνα  και προσέξτε την συμπεριφορά σας, όταν και εάν πρόκειται να έρθετε σήμερα σε επαφή με άτομα που καθορίζουν τη τύχη σας …Αποφύγετε τις αιχμηρές και ανώφελες κρίσεις για συνεργάτες ή συναδέλφους, γιατί θα παρεξηγηθείτε και ίσως όχι άδικα.

Δίδυμοι

Οι καθημερινές σας υποχρεώσεις τρέχουν, το μυαλό σας όμως είναι στα ταξίδια, την διασκέδαση και τις καινούργιες εμπειρίες που θέλετε να αποκομίσετε. Αν μπορείτε να τα συνδυάσετε, ακόμη καλύτερα. Οι βραδινές ώρες είναι ιδανικές για φιλικές συναναστροφές και χαλάρωση. Τυχόν προβλήματα με το ταίρι σας μπορούν σήμερα να γεφυρωθούν. 

Καρκίνος

Η μέρα σε γενικές γραμμές είναι ευνοϊκή για σας και τα συμφέροντα σας. Μην ξεχνάτε να συγχωρείτε άτομα που μπορεί να σας έβλαψαν απερίσκεπτα. Αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Αφεθείτε και επικοινωνήστε, χωρίς αναστολές και μύχιες σκέψεις. Η μέρα προσφέρεται για διασκέδαση και χαρά.

Λέων

Θέλετε να βρίσκεστε στο επίκεντρο των τεκταινόμενων, αλλά έχετε ανάγκη και από κάποιες στιγμές ξεκούρασης. Φροντίστε τον εαυτό σας! Κάποια ένταση ίσως να παρατηρηθεί με το ταίρι σας, που θα σας δημιουργήσει ένα αίσθημα ανησυχίας. Το μόνο που χρειάζεται είναι προσεκτικοί χειρισμοί και ένας ειλικρινής διάλογος.

Παρθένος

Η μέρα προσφέρεται για επαναξιολόγηση της επαγγελματικής ή της προσωπικής σας πορείας και την επαναχάραξη της μελλοντικής σας διαδρομής. Το ταίρι σας θα είναι έτσι και αλλιώς απασχολημένο σήμερα… Ένα οικονομικό θέμα φαίνεται να σας απασχολεί καθ όλη την διάρκεια της μέρας. Ιδιαίτερα έντονο θα είναι για όσους είχαν ένα πρόσφατο χωρισμό ή την διάλυση μιας συνεργασίας!

Ζυγός

Έχετε μια εύνοια στα επαγγελματικά σήμερα, ειδικά όσο αφορά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες καλείστε να δουλέψετε. Μια θετική αλλαγή βρίσκεται μπροστά σας. Κάποια πράγματα δεν σας βγαίνουν όμως όπως τα προγραμματίσατε και δεν σας χωρά ο τόπος. Χαλαρώστε και θα βρείτε τις λύσεις που ενδείκνυνται… 

Σκορπιός

Χαρακτηριστικό της σημερινής μέρας είναι η ανυπομονησία που θα σας βάλει σε μπελάδες! Υπάρχει μια εσωτερική ένταση που δεν ξέρετε που να την αποδώσετε. Είτε θα έχετε πρόβλημα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ίσως όμως και με εκπροσώπους του νόμου… 

Τοξότης

Είστε ακάματοι και το μυαλό σας δεν ξεκουράζετε ποτέ. Οι φοβίες σας δεν σας αφήνουν να χαρείτε τη στιγμή! Αποβάλετε αρνητικά συναισθήματα και φοβίες για το μέλλον και αφεθείτε στο τώρα και το σήμερα. Φροντίστε να βρείτε χρόνο για την προσωπική σας ευχαρίστηση, αλλά και την πραγματική επαφή με τους δικούς σας ανθρώπους.  

Αιγόκερως 

Με ομαδική δουλειά μπορείτε να καταστρώσετε να μελλοντικά σας σχέδια, να εξερευνήσετε τα καινούργια δεδομένα στο χώρο δουλειά σας και να αποφασίσετε πως θα κινηθείτε στο μέλλον. Για την επιτυχή επίλυση τυχόν προβλημάτων, προσωπικών ή επαγγελματικών, συνιστάται η αντισυμβατική και η ανατρεπτική προσέγγιση των καταστάσεων.

 

Υδροχόος 

Είναι μια μέρα που τίποτε δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στο δρόμο που χαράξατε. Προσοχή όμως στην συμπεριφορά σας, γιατί κάποιοι σας θεωρούν εγωιστές και θα σας το δείξουν κατάμουτρα… Φροντίστε τα λεγόμενα σας και οι υποσχέσεις που δίνετε να συνάδουν με τις πράξεις σας. Σε αντίθετη περίπτωση κάνετε κακό στην επαγγελματική σας εικόνα.

 

Ιχθείς

Είναι μια μέρα που τίποτε δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στο δρόμο που χαράξατε. Προσοχή όμως στην συμπεριφορά σας, γιατί κάποιοι σας θεωρούν εγωιστές και θα σας το δείξουν κατάμουτρα… Φροντίστε τα λεγόμενα σας και οι υποσχέσεις που δίνετε να συνάδουν με τις πράξεις σας. Σε αντίθετη περίπτωση κάνετε κακό στην επαγγελματική σας εικόνα.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Well Being