ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι παίζουν τα σινεμά της Πάτρας από την Πέμπτη 30 Ιουλίου και όλη την εβδομάδα

Κοινοποίηση
Tweet

Σε Odeon Veso Mare & το Σινέ Κάστρο στο Ρίο

Δείτε το πρόγραμμα των ταινιών που προβάλλονται στο Odeon Veso Mare (τηλ: 21 1181 8061) και στον Κινηματογράφο Σινέ Κάστρο (ΤΗΛ 2610994765) από τις 30/7/2020 έως τις 5/8/2020.

Το πρόγραμμα στο Odeon Veso Mare:

The Italian Job / Ληστεία αλά Ιταλικά (1969)

ΠΕΜ-ΤΕΤ: 21:00

Μια ομάδα διαρρηκτών καταστρώνει ένα μεγαλοφυές σχέδιο για να κλέψουν ένα φορτίο χρυσού τεράστιας αξίας. Για να το καταφέρουν και να δραπετεύσουν ανενόχλητοι, θα προκαλέσουν στους δρόμους της πόλης το μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα που έχει γίνει ποτέ!

Σκηνοθεσία: Πίτερ Κόλινσον

Πρωταγωνιστές: Μάικλ Κέιν, Νόελ Κάουαρντ, Μπένι Χιλ

Κατηγορία: Κωμωδία δράσης

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 1.39’

Terra Willy / Ο Πλανήτης του Γουιλι (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

ΠΕΜ-ΤΕΤ: 19:00

Όταν το διαστημόπλοιό τους καταστρέφεται από έναν αστεροειδή, ο νεαρός Γουίλι χωρίζεται από τους γονείς του και η κάψουλα διάσωσης τον οδηγεί σε έναν μυστηριώδη και ανεξερεύνητο πλανήτη. Με τη βοήθεια του Μπακ, ενός ρομπότ επιβίωσης, θα πρέπει να τα βγάλει πέρα μέχρι να τον εντοπίσουν και να τον σώσουν οι γονείς του. Ο Γουίλι θα εξερευνήσει κάθε μυστήριο, θα συναντήσει μια εξωπραγματική φύση και θα γνωρίσει φανταστικά πλάσματα, κάποια φιλικά και άλλα... όχι τόσο! Μια περιπέτεια γεμάτη ανακαλύψεις με θέμα την ανεξαρτησία, τη συνεργασία και την αξία της ανακάλυψης της φύσης. Αυτός ο άγνωστος πλανήτης είναι ο πλανήτης του Γουίλι!

Σκηνοθεσία: Έρικ Τόστι

Ακούγονται οι: Ηδύλη Κυριακίδη, Θάνος Λέκκας, Γιάννης Υφαντής, Βίνα Παπαδοπούλου

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 1.29’

Made in Italy

ΠΕΜ-ΤΕΤ: 21:30

Στη μαγευτική Τοσκάνη βρίσκεται το εξοχικό που έχουν κληρονομήσει ο Ρόμπερτ (Λίαμ Νίσον) με το γιο του Τζακ (Μάικλ Ρίτσαρντσον). Επιχειρώντας να ανακαινίσουν το μισογκρεμισμένο κτήριο και να το επαναφέρουν στην παλιά του αίγλη, θα γνωρίσουν τους ντόπιους κάτοικους της περιοχής, αλλά θα γνωριστούν καλύτερα και μεταξύ τους, βελτιώνοντας έτσι τη σχέση τους, που έως τώρα ήταν σχεδόν ανύπαρκτη. Ο Τζακ θα αναπολήσει τις ευτυχισμένες στιγμές με την μητέρα του ενώ ταυτόχρονα θα ερωτευτεί την όμορφη Νατάλια – τη νεαρή Ιταλίδα σεφ μιας μικρής τρατορίας. Το μέλλον και για τους δύο πλέον δείχνει διαφορετικό και γεμάτο εκπλήξεις. Ο ηθοποιός Τζέιμς Ντ’ Άρσι κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Λίαμ Νίσον και Μάικλ Ρίτσαρντσον, πατέρας και γιος αντίστοιχα στην πραγματική ζωή.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Ντ’ Άρσι

Πρωταγωνιστές: Λίαμ Νίσον, Μάικλ Ρίτσαρντσον, Βαλέρια Μπιλέλο, Λίντσεϊ Ντάνκαν

Κατηγορία: Ρομαντική κομεντί

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 1.34’

Captain Sabertooth and the Magic Diamond / Ο Πειρατής Μαυροδόντης και το Μαγικό Διαμάντι (ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ)

ΠΕΜ-ΤΕΤ: 19:30

Σύμφωνα με τον θρύλο, το Μαγικό Διαμάντι εκπληρώνει όλες τις ευχές του κατόχου του κάθε φορά που έχει πανσέληνο. Ο κακόβουλος πρίγκιπας της ζούγκλας Μάγκα Καν και η δαιμόνια βασίλισσα του Σιρίμα το έχουν επιτέλους αποκτήσει. Όμως, πριν η σελήνη γεμίσει, ο μικρούλης Μάρκο κλέβει το διαμάντι. Τυφλός από θυμό ο Μάγκα Καν εξαπολύει τους στρατιώτες-πιθήκους του για να εντοπίσουν τον νεαρό ληστή. Ο χαλαρός Πίνκι, εντωμεταξύ, ζει ήρεμα σε ένα χωριό, ενώ η Βερόνικα βαριέται και ονειρεύεται περιπέτειες. Το όνειρο της θα εκπληρωθεί, όταν ο Πειρατής Μαυροδόντης κάνει την εμφάνιση του, αναζητώντας το διαμάντι για να γεμίσει τα σεντούκια του χρυσό και πολύτιμα πετράδια. Ο Πίνκι και η Βερόνικα θα βρεθούν εν πλω μαζί του σε μία αναπάντεχη περιπέτεια προς αναζήτηση του Μαγικού Διαμαντιού.

Σκηνοθεσία: Ράσμους Α. Σίβερτσεν, Μάριτ Μοουμ Ον

Ακούγονται οι: Αλεξάνδρα Λέρτα, Πηνελόπη  Σκαλκώτου, Τζίνη Παπαδοπούλου, Χρήστος Θάνος, Υρώ Λούπη, Σοφία Καψαμπέλη, Αργύρης Παυλίδης, Γιάννης Τσούτσιας, Στέφανος Γεωργόπουλος, Γιώργος Ματαράγκας, Φώτης Πετρίδης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Βαγγέλης Ζαπαντιώτης, Ντίνος Σούτης, Μελίνα Κατσακούλη

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Καταλληλότητα:

Διάρκεια: 1.22’

Σινέ Κάστρο

AΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 30/7 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 2/8

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:00

Κωμωδία 2020 | Έγχρ. | Διάρκεια: 108'

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Μισέλ Γιουν με τους: Αρνό Ντικρέ, Μισέλ Γιουν, Οντρέ Φλερό, Φρανσουά Χαβιέ Ντεμεζόν

Δύο πρόσφατα διαζευγμένοι φίλοι συγκατοικούν σε μια πολυτελή βίλα και ιδρύουν το «Κλαμπ των χωρισμένων», γιορτάζοντας με ξέφρενα πάρτι την ελευθερία τους. Όταν όμως ο ένας από τους δυο ερωτεύεται ξανά, τα πράγματα περιπλέκονται…

«Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΟΥΙΛΙ»

AΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 3/8 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 5/8

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 20:45

Γαλλία, 2019, Εγχρωμο

Σκηνοθεσία: Ερικ Τόστι

Με τις φωνές των: Ηδύλη Κυριακίδη, Θάνος Λέκκας, Γιάννης Υφαντής, Βίνα Παπαδοπούλου

Διάρκεια: 89 λεπτά

Γλώσσα: Ελληνικά

Oταν το διαστημόπλοιό τους καταστρέφεται από έναν αστεροειδή, ο μικρός Γουίλι χωρίζεται από τους γονείς του και η κάψουλα διάσωσης τον οδηγεί σε έναν μυστηριώδη και ανεξερεύνητο πλανήτη. Με τη βοήθεια του Μπακ, ενός ρομπότ επιβίωσης, θα πρέπει να τα βγάλει πέρα μέχρι να τον εντοπίσουν και να τον σώσουν οι γονείς του. Ο Γουίλι θα εξερευνήσει κάθε μυστήριο, θα συναντήσει μια εξωπραγματική φύση και θα γνωρίσει φανταστικά πλάσματα, κάποια φιλικά και άλλα... όχι τόσο! Μια περιπέτεια γεμάτη ανακαλύψεις με θέμα την ανεξαρτησία, τη συνεργασία και την αξία της ανακάλυψης της φύσης. Αυτός ο άγνωστος πλανήτης είναι ο πλανήτης του Γουίλι!

Μια animation sci-fi περιπέτεια με θέμα την ανεξαρτησία, τη συνεργασία και την αξία της ανακάλυψης της φύσης. Σε ελληνική μεταγλώττιση.

«Η ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ»

AΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 3/8 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 5/8

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 22:30

Δραματική 1963 | Έγχρ. | Διάρκεια: 103'

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ζαν Λικ Γκοντάρ με τους: Μπριζίτ Μπαρντό, Μισέλ Πικολί, Τζακ Πάλανς, Φριτς Λανγκ

Δυσαρεστημένος από την καλλιτεχνική προσέγγιση του σκηνοθέτη του, ένας Αμερικανός παραγωγός προσλαμβάνει έναν Γάλλο συγγραφέα για να διασκευάσει σεναριακά την «Οδύσσεια» με εμπορικότερο πνεύμα. Ο τελευταίος θα παγιδευτεί δημιουργικά, οδηγώντας σε αδιέξοδο ακόμη και την προσωπική του ζωή.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture