ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θεανώ Φωτίου και "Ώρα Πατρών" στο υπνωτήριο αστέγων του Δήμου Πατρέων- ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Το Σάββατο 11 Ιουλίου

Η Βουλεύτρια και τομεάρχης  Κοινωνικής Πρόνοιας του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου επισκέφτηκε το Ανοικτό Κέντρο Ημέρας και το Κέντρο Αστέγων-Υπνωτήριο του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) που συστεγάζονται στην οδό Μπουκαούρη συνοδευόμενοι από τα στελέχη της δημοτικής παράταξης «Ώρα Πατρών» Γρηγόρη Μαρκέτο, Μαρία Κουρμπανά και Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση: 

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη-ενημέρωση, παρουσία και των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Σ. Αναγνωστοπούλου και Κ. Μάρκου, από την κ. Αμαλία Τράκα προϊσταμένη του τμήματος Ευπαθών Ομάδων  του ΚΟΔΗΠ. Η αντιπροσωπεία ξεναγήθηκε στους χώρους της δομής και η Θεανώ Φωτίου ανέφερε το τεράστιο έργο που νομοθέτησε και έθεσε σε εφαρμογή η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία με τη Θ. Φωτίου μετέβη στην Κοιν.Σ.Επ. «Καφέ Γέφυρες» σε σύσκεψη και αλληλοενημέρωση με εκπροσώπους των φορέων: Άσυλο Ανιάτων, Άλμα Ζωής, Ελληνική Ένωση για αντιμετώπιση  της Σκλήρυνσης κατά πλάκας, ΣΟΨΥ, Μαχητές, Σωματείο Κωφών, Σύλλογος Παραπληγικών Αχαΐας.

Παράλληλα η Θεανώ Φωτίου ενημέρωσε για το πρόγραμμα μετεγκατάστασης των Ρομά που είχε εκπονήσει, ώστε να εφαρμοστεί στην περιοχή του Ριγανόκαμπου και να αποδοθεί το Ανατολικό πάρκο, για την δημιουργία άλλης μιας περιοχής πράσινου, πνεύμονα για την πόλη.

 

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Ειδήσεις

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.