ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

SPOTLIGHT

/

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ετοιμαζόμουν να πάω να τον πάρω και είδα στην τηλεόραση ότι πέθανε

Κοινοποίηση
Tweet

Η ηθοποιός μίλησε για την απώλεια που την συγκλόνισε

Στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ βρέθηκαν ο Μελέτης Ηλίας και η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε την απώλεια που τη στιγμάτισε την περίοδο που φοιτούσε στον Ίασμο, που δεν ήταν άλλη από τον ξαφνικό θάνατο του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Όπως είπε: «Ήθελα να σπουδάσω στον Ίασμο γιατί ήθελα να έχω καθηγητή τον Βασίλη Διαμαντόπουλο. Και όντως… Τον πηγαινοέφερνα σπίτι του και αυτόν και τη Γεωργίου με τους οποίους είχα πολύ καλές σχέσεις. Ένα πρωινό, ήμουν δεύτερο έτος, ξύπνησα και ήμουν σπίτι με τη μαμά μου.

Είδα τον Διαμαντόπουλο στην τηλεόραση και νόμιζα ότι δίνει κάποια συνέντευξη. Άκουσα ξαφνικά ότι πέθανε και εγώ ετοιμαζόμουν να πάω να τον πάρω από το σπίτι. Ήταν η πρώτη φορά που αισθάνθηκα τόσο έντονα τι σημαίνει θάνατος και απώλεια.  Ήταν πολύ δυνατό γιατί ως τότε, πέραν της γιαγιάς μου, ήταν η πρώτη φορά που έχανα έναν άνθρωπο που ήταν τόσο κοντά μου».

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Spotlight

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.