ΑΓΟΡΑ

/

Το ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ βραβεύτηκε ακόμα μια φορά στον 4ο διεθνή διαγωνισμό αφίσας Graphic Stories Cyprus

Κοινοποίηση
Tweet

60 χρόνια διακρίσεις και βραβεία

Οι σπουδαστές του τμήματος Γραφιστικής με coach της εκπαιδεύτριά τους κα. Δέσποινα Μουρτά, συμμετείχαν στον Διεθνή Διαγωνισμό αφίσας που διοργανώνει το Graphic Stories Cyprus, ένα θεσμό που δημιουργήθηκε το 2016.

Με πάνω από 1500 συμμετοχές από 27 χώρες στον 3ο διαγωνισμό και 2 σημαντικές συνεργασίες μέχρι σήμερα, ταξιδεύοντας στη Ρωσία με το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας Κύπρου, στην Πάτρα (2019), οι σπουδαστές του τμήματος Γραφιστική Εντύπων και Ηλεκτρονικών Μέσων του ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ,  κατά τη [A1] διάρκεια του Γ’ εξαμήνου της φοίτησής τους, έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό στην κατηγορία Διεθνής Διάκριση για φοιτητές οπτικής επικοινωνίας, διεκδικώντας μία θέση ανάμεσα στις καλύτερες αφίσες, και τα κατάφεραν, αφού έλαβαν τιμητική διάκριση με τα έργα που παρουσίασαν.

Tα δύο τελευταία χρόνια το ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ βραβεύτηκε με το Χρυσό και το Χάλκινο Βραβείο στο 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαγειρικής Greek Chef, όπως επίσης και στον 1st Mediterranean Chefs Competition 2020.

Το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βέργη, ο ιστορικότερος ελληνικός εκπαιδευτικός φορέας στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, με λαμπρή πορεία 60 ετών, βρισκόμενος στην covid-19 εποχή, εξασφαλίζει την υγεία των σπουδαστών αφού διαθέτει κάποια από τα μεγαλύτερα εργαστήρια και αίθουσες διδασκαλίας σε όλη την Ελλάδα. Όλα αυτές οι παροχές αποτελούν εγγύηση για την απρόσκοπτη λειτουργία του με μοναδικό στόχο να οδηγεί τους σπουδαστές τους σε πανευρωπαϊκά επιτυχημένα project και βραβεία.

 

 



Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Αγορά