ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τους εξαπατούσε με τον «σταυρό στο χέρι» ο «μαϊμού γιατρός» - ΒΙΝΤΕΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Αποκαλύψεις

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα περιγράφονται στην πολυσέλιδη δικογραφία για τον άνθρωπο που φέρεται να εξαπάτησε και οδήγησε στον θάνατο συνανθρώπους του που έπασχαν από ανίατες ασθένειες. Μάλιστα αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του ενώ η αστυνομία σε ανακοίνωσή της καλεί όποιον πολίτη έχει στοιχεία για την υπόθεση, να επικοινωνήσει μαζί της.

"Σε συνέχεια του χθεσινού Δελτίου Τύπου σχετικά με τη σύλληψη 47χρονου ημεδαπού, φερόμενου ως γιατρού, για τον οποίο εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για υπόθεση ανθρωποκτονίας, απάτης, διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και αντιποίησης ιατρικού λειτουργήματος, παρακαλούμε οποιοσδήποτε πολίτης έχει να καταθέσει στοιχεία σχετιζόμενα με την υπόθεση, να επικοινωνήσει με τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής στα τηλέφωνα 210-6476183, 210-6476187 και 210-6411111", αναφέρει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνθρωπος αλώνιζε τα μοναστήρια και εμφανιζόταν ως θεοσεβούμενος . Φέρεται μάλιστα  να εξαπατήσει και χειρουργό , αναφέρει το newsit.gr και του είχε χορηγήσει στον ίδιο κάποια από τα ματζούνια του για να τον θεραπεύσει από δερματική πάθηση!

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις