ΣΙΝΕΜΑ

/

"Γέμισε" τα θερινά της χώρας η "Μπαλάντα της Τρύπιας καρδιάς" - Αναμένεται την Πέμπτη & στην Πάτρα

Κοινοποίηση
Tweet

Πρόκειται για το νέο κοινωνικό φιλμ του Γιάννη Οικονομίδη

H νέα τολμηρή, κοινωνική ταινία του σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη, "Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς" επέστρεψε στους κινηματογράφους με το άνοιγμα των θερινών αιθουσών από την περασμένη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020 και όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το φιλμ που η προβολή του το Μάρτιο είχε διακοπεί λόγω των έκτακτων μέτρων κατά του κορωνοϊού πραγματοποίησε και νέο δυναμικό άνοιγμα σε  Αθήνα, Θεσσαλονίκη και επαρχία με sold out προβολές στα θερινά, κι ένα κοινό, νεανικής κατά βάση ηλικίας, να ζεσταίνει την αίθουσα με το κέφι και τον ενθουσιασμό του.

Η ταινία άρχισε να προβάλλεται όπως προείπαμε την προηγούμενη Δευτέρα στα σινεμά, με όλα τα μέτρα ασφαλείας που θέσπισε η πολιτεία. Σε πείσμα  του κακού καιρού των αρχών της εβδομάδας, ο κόσμος ανταποκρίθηκε θερμά, με αποκορύφωμα τις τελευταίες μέρες. Με το χιούμορ της και την ενέργειά της η «Μπαλάντα της Τρύπιας καρδιάς» με τον Βασίλη Μπισμπίκη, την Βίκυ Παπαδοπούλου, τον Στάθη Σταμουλακάτο και άλλους αξιόλογους ηθοποιούς, προσέλκυσε ένα νεαρόκοσμο, που όπως φάνηκε, διάλεξε τον καλύτερο τρόπο για να ξεσκάσει μετά από εβδομάδες καραντίνας.

Ακόμα περισσότερα σινεμά ζητούν την ταινία σε όλη την Ελλάδα και όπως όλα δείχνουν,  η "Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς", μια ελληνική παραγωγή, θα γίνει η ταινία του φετινού καλοκαιριού. Από την ερχόμενη Πέμπτη 11/6 αναμένεται για προβολή το φιλμ στην Πάτρα στο σινε-Κάστρο στο Ρίο.

Σύμφωνα με στοιχεία του ελληνικού box-office, από το flix.gr για το πενθήμερο 4 έως 8 Ιουνίου 2020, «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς», σε 14 αίθουσες στην Αθήνα (29 πανελλαδικά) έκοψε 5.138 εισιτήρια και συνολικά μέχρι και σήμερα έχει φτάσει τα 12.221.

Οι φωτ. μας εστάλησαν από το Γραφείο Τύπου της εταιρείας παραγωγής Αργοναύτες ΑΕ.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture