ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζάκυνθος: Κλειστό από ξηράς το "Ναυάγιο"

Κοινοποίηση
Tweet

Σε βαθιά κρίση ο τουρισμός στο νησί

Η νέα κανονικότητα έχει ξεκινήσει ήδη στην Ελλάδα, αλλά οι ρυθμοί στην οικονομία δεν έχουν επανέλθει και ούτε είναι γνωστό το πότε θα συμβεί αυτό. Για παράδειγμα, ο τουρισμός είναι άλλο ένα κομμάτι της οικονομίας το οποίο γνωρίζει βαθιά κρίση λόγω κορονοϊού και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open Tv υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ξενοδοχείων τα οποία δεν θα ανοίξουν το καλοκαίρι.

Σε βαθιά κρίση ο τουρισμός και στη Ζάκυνθο, αφού δεν είναι γνωστό το πότε θα αρχίσουν να έρχονται Βρετανοί τουρίστες, οι οποίοι εδώ και πολλά χρόνια ενισχύουν σταθερά την οικονομία αυτού του νησιού. Συγκεκριμένα, ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στη Ζάκυνθο δηλώνει στην κάμερα του Open «είμαστε στον αέρα γιατί δεν γνωρίζουμε αν θα έρθουν φέτος Βρετανοί. Αν δεν μας στηρίξει το ελληνικό κράτος, θα καταρρεύσουμε μαζί».

Την ίδια στιγμή, η παραλία-σύμβολο του νησιού, το «Ναυάγιο», φαίνεται να μην είναι προσβάσιμη στο κοινό από ξηράς, παρά μόνο θαλάσσης, έπειτα από μια αυτοψία και γνωμάτευση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Αυτή έκανε λόγο για έλλειψη δρόμου διαφυγής σε περίπτωση φωτιάς και, μάλιστα, ότι θα μπορούσε να επαναληφθεί ένα νέο «Μάτι».

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις