SPOTLIGHT

/

Βασίλης Ζούλιας: Τα ναρκωτικά, οι απόπειρες αυτοκτονίας και η πτώση από το μπαλκόνι

Κοινοποίηση
Tweet

Όσα εξομολογήθηκε

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Βασίλης Ζούλιας, αναφέρθηκε, μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτ,  στην χρόνια εξάρτηση από τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Ζούλιας σημείωσε χαρακτηριστικά πως “δεν απαντιέται το γιατί… Έτσι, πονάς. Είναι όλα μαζί. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση. Κανείς δεν έχει καταφέρει να τη δώσει”.

“Ένιωθα έναν έντονο συναισθηματικό πόνο και όταν ήρθαν τα ναρκωτικά ανακουφίστηκε αυτός ο πόνος” συμπλήρωσε ο Βασίλης Ζούλιας. “Στα 29 σταμάτησα και έπρεπε να βιώσω όλα μου τα συναισθήματα από την αρχή. Γιατί πριν τα κουκούλωνα και εκεί άρχισε η πραγματική θεραπεία”.

“Όλοι είχαν καταλάβει τι έκανα αλλά δεν μπορούσαν να με βοηθήσουν, γιατί πραγματικά δεν μπορεί κανείς να βοηθήσει, η μητέρα μου ήταν απελπισμένη” παραδέχθηκε, σε άλλο σημείο, ο Βασίλης Ζούλιας. “Όταν έπιασα εγώ συναισθηματικό πάτο, μετά από τόσες απόπειρες αυτοκτονίας, πήγα σε μια ομάδα για να βοηθηθώ” πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε με ειλικρίνεια για την σχέση που κατόρθωσε να κτίσει μετά από αρκετά χρόνια με τον πατέρα του. “Η μητέρα μου δεν μου μίλησε ποτέ με άσχημα λόγια για τον πατέρα μου και το εκτιμώ πάρα πολύ αυτό” τόνισε.

Αναφέρθηκε και στις απόπειρες αυτοκτονίας που έχει κάνει στο παρελθόν, λέγοντας πώς ήταν "απόπειρες προσοχής"  ενώ μίλησε και για τότε που προτίμησε να πέσει από το μπαλκόνι, μπροστά στα μάτια της μητέρας του, παρά να τον συλλάβει η αστυνομία. 

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight