ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επαναλειτουργεί και αυτό το Σάββατο η Λαϊκή Αγορά του Αιγίου

Κοινοποίηση
Tweet

Με τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας

Ο  Δήμος Αιγιαλείας επαναλειτουργεί και αυτό το Σάββατο, 9/5/2020,  την Λαϊκή Αγορά με την συμμετοχή του 50% των πωλητών (κατηγορίες πωλητών: παραγωγοί και επαγγελματίες) και των εποχιακών παραγωγών με την διάθεση μόνο των ειδών της διατροφικής αλυσίδας και όχι των βιομηχανικών προϊόντων, σύμφωνα με την  Κοινή Υπουργική Απόφαση Δ1α/ΓΠ.οικ. 23451/2020 - ΦΕΚ 1210/Β/7-4-2020.

Οι πωλητές που θα δραστηριοποιηθούν πρέπει να λάβουν όλα τα μέτρα ατομικής  προστασίας καθώς και προστασίας των καταναλωτών (αντισηπτικά, γάντια, μάσκες και απόσταση από τους καταναλωτές δύο μέτρα).

Η απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται σε πέντε (5) μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο κενό-ελεύθερο από αντικείμενα.

Για τον έλεγχο της λειτουργίας θα μεριμνήσει  το Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου καθώς και υπάλληλοι του Δήμου Αιγιαλείας.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις