FOOD

/

Μένουμε σπίτι και μαγειρεύουμε τηγανητό μπακαλιάρο και σκορδαλιά με καρύδια

Κοινοποίηση
Tweet

Συνταγή από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας, από το σπίτι του, συνοδεύει τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο να φτιάξει τηγανητό μπακαλιάρο σε χυλό μπίρας και σκορδαλιά με καρύδια από τον Βαγγέλη Δρίσκα. Υλικά για 4 μερίδες: 800 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου ξαρμυρισμένο κομμένο σε 12 κομμάτια, 300 ml μπίρα, 125 γρ. αλεύρι, 100 γρ. κορνφλάουρ, αλάτι, πιπέρι, λίγο αλεύρι και λάδι για το τηγάνισμα. Υλικά για 1 δόση σκορδαλιά (4-6 μερίδες): 500 γρ. ψωμί μουσκεμένο σε νερό και στραγγισμένο, 100 γρ. καρύδια, 5 μέτριες σκελίδες σκόρδο, 250 ml ελαιόλαδο, 2-3 κουτ. σούπας ξίδι, λίγο αλάτι.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Life