ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διαδραστικός χάρτης για τον Κορωνοϊό: Ενημερώσου live για τα κρούσματα στην Ελλάδα

Κοινοποίηση
Tweet

Μια πανελλαδική πρωτοβουλία του thebest.gr

Το thebest.gr προχωρά σε μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία. Δημιούργησαμε έναν διαδραστικό χάρτη που καταγραφεί σε ζωντανό χρόνο όλα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του Κορωνοϊού σε όλη την Ελλάδα.

Όπως θα δείτε, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα του ιού σε κάθε Νομό και Δήμο ξεχωριστά, πέρα από το σύνολο της επικράτειας, ενώ κάθε νέα καταχώρηση θα συνοδεύεται και από το αντίστοιχο link της είδησης. Παρακολουθήστε λοιπόν ζωντανά την εξέλιξη του νέου ιού στην Ελλάδα μέσα από την πλατφόρμα οπτικοποιημένων δεδομένων του thebest.gr.

Για να δείτε τον χάρτη, πατήστε εδώ. Μπορείτε να επισκέπτεστε τον χάρτη ανά πάσα στιγμή, πατώντας το σχετικό κουμπί που έχει τοποθετηθεί στην πάνω πλευρά της ιστοσελίδας "Εξάπλωση Κορονωϊού - Χάρτης".

*Σε περίπτωση που ο χάρτης δεν φορτώσει αμέσως από το κινητό σας τηλέφωνο, πραγματοποιήστε ανανέωση της σελίδας ή πατήστε αρκετές φορές το "-" που εμφανίζεται στο πάνω αριστερά μέρος του χάρτη.

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Ειδήσεις

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.