ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο «Superman» Παναγιώτης Ραφαήλ! Τον ταλαιπώρησε ίωση

Κοινοποίηση
Tweet

Το μήνυμα των γονιών του

Όλο και βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ, με τους γονείς του να ετοιμάζουν το ταξίδι επιστροφής τους στην Ελλάδα.  

Οι γονείς του μικρού αγοριού, που συγκίνησε με την περιπέτεια του, έκαναν μια ανάρτηση θέλοντας να ευχαριστήσουν τον κόσμο για τη στήριξή του. Πριν λίγες μέρες ο Παναγιώτης Ραφαήλ βρέθηκε ξανά στο νοσοκομείο μετά από ίωση που έπληξε το ανοσοποιητικό του σύστημα.  

Πριν από μερικές ημέρες, ο Παναγιώτης Ραφαήλ είχε υποβληθεί σε μια επέμβαση που κρίθηκε επιτυχημένη ωστόσο κόλλησε μία ίωση. Από τότε νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με χαμηλό οξυγόνο και με μηχανήματα που τον βοηθούσαν να ανακάμψει.  

Όπως αναφέρουν οι γονείς του «ο μικρός μας μαχητής βγήκε από το νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται μέρα με τη μέρα».  

«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε ακόμα μια φορά για τις προσευχές σας, την αγάπη σας και τα μηνύματα σας. Ξεκινάμε να προγραμματίζουμε το ταξίδι της επιστροφής. Να είστε όλοι καλά, σας ευχαριστούμε πολύ!!!», αναφέρεται στο μήνυμα που δημοσιεύτηκε στη σελίδα Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ, και συνοδεύεται από μια φωτογραφία του ντυμένο με στολή Superman! 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις