ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ολοήμερο αποκριάτικο γλέντι για τους Ηπειρώτες της Πάτρας

Κοινοποίηση
Tweet

Σε μια γιορτή γεμάτη χαρά

Με συγκινητική προσέλευση και πολύ έντονο παλμό οι Ηπειρώτες της Πάτρας και οι φίλοι του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών διασκέδασαν στον ολοήμερο αποκριάτικο γλέντι τους, υπό τους ήχους της κομπανίας του Σπύρου Δερδέκη και της φωνής του Γιάννη Παπακώστα.

Η άψογη οργάνωση, το φιλικότατο περιβάλλον, καθώς και το γεμάτο εκπλήξεις πρόγραμμα που περιλάμβανε -εκτός των άλλων- και πανελλήνιου μιμικούς χορούς, συνδυάστηκαν μοναδικά με τους αυθεντικούς Ηπειρώτικους και πανελλήνιους ρυθμούς σε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Ο κόσμος, που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα γνωστού κοσμικού κέντρου της Πάτρας, κατά την αποχώρησή τους μόνο καλά λόγια είχε να πει για ένα γλέντι, πραγματική απόλαυση.

Ο Πρόεδρος,  Χάιδας Αλέξανδρος, και τα μέλη του ΔΣ του ιστορικού Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών, που πλέον βαίνει τον δεύτερο αιώνα κοινωνικής προσφοράς και πολιτισμικής δημιουργίας (1919 - 2020), έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ικανοποιώντας και τον πλέον απαιτητικό θαμώνα.

Το γλέντι, μάλιστα, κάλυψε το μεγάλο περιφερειακό κανάλι Epirus TV1.

Τέλος, τοn χορό τίμησε με την ξαφνική αλλά πολύ ευχάριστη παρουσία του κλιμάκιο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας με τον Πρόεδρο της, Μάκη Κιάμο-Xήτο, το οποίο έτυχε θερμής υποδοχής και ζεστής φιλοξενίας από τα στελέχη του ιστορικού Συλλόγου.

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Ειδήσεις

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.