ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Εθελοντική Ομάδα Φίλων Δροσιάς – Τριταίας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Κοινοποίηση
Tweet

Σε εκδήλωση στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, στην αίθουσα "Αλέκα Σιούλη"

Η «Εθελοντική Ομάδα Φίλων Δροσιάς» - Τριταίας σε ιδιαίτερα φιλικό, γιορτινό κλίμα, έκοψε προ ημερών την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της στην αίθουσα «Αλέκα Σιούλη» του Παμπελοποννησιακού σταδίου, παρουσία πλήθος συγχωριανών, φίλων και επισήμων προσκεκλημένων.

Στην εκδήλωση συμμετείχε η χορωδία της Εταιρίας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού «Κοινο_Τοπία», με μαέστρο τη Λίνα Γερονίκου, μουσικό-υψίφωνο και την Κατερίνα Φιλιππάτου στο πιάνο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής, ο αντιδήμαρχος Γεώργιος Παρασκευόπουλος, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Δροσιάς Δημήτρης Ζώρλας, ο πρώην Νομάρχης και νυν περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου τριτέκνων Ανδρέας Αποστολόπουλος και ο εφημέριος της κοινότητας Κουμπερίου πατήρ Παντελεήμων που ευλόγησε την πίτα.

Η «Εθελοντική Ομάδα Φίλων Δροσιάς» ευχαρίστησε θερμά τον νέο Δήμαρχο του Δήμου μας, Θεόδωρο Μπαρή, για την μέχρι τώρα αγαστή, στενή συνεργασία και όλους τους παρευρισκόμενους και τους ευχήθηκε «Καλή Χρονιά», με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία.

Η «Εθελοντική Ομάδα» ευχαριστεί επίσης δημοσίως:

Τους χορηγούς, που με την συνδρομή τους θα συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες της, για να γίνουν έργα στο χωριό μας, για την τουριστική του ανάπτυξη.

Την Δ/νση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου για την παραχώρηση της αίθουσας και τα τοπικά ΜΜΕ για την προβολή των έργων και των εκδηλώσεων της Ομάδας Φίλων Δροσιάς Τριταίας Πατρών.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις