SPOTLIGHT

/

Η ηθοποιός Μπέτι Μίντλερ απαντά στον Ντόναλντ Τραμπ για την ταινία "Παράσιτα"

Κοινοποίηση
Tweet

"Είμαι πολύ πιο αναστατωμένη που ένα παράσιτο κέρδισε στις εκλογές για τον Λευκό Οίκο" σχολίασε η Μπέτι Μίντλερ

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός & ερμηνεύτρια Μπέτι Μίντλερ επιτέθηκε στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ επειδή επέκρινε την ταινία «Parasite - Παράσοτα» από τη Νότια Κορέα, η οποία κέρδισε 4 βραβεία Όσκαρ, ανάμεσα τους και της καλύτερης ταινίας από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου.

«Πόσο άσχημα ήταν τα Βραβεία της Ακαδημίας φέτος; Νίκησε μια ταινία από τη Νότια Κορέα. Έχουμε αρκετά προβλήματα με τη Νότια Κορέα, με το εμπόριο» δήλωσε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας στο Κολοράντο την περασμένη Πέμπτη. «Και μετά από όλα αυτά, τους δίνουν το βραβείο για την καλύτερη ταινία της χρονιάς;»

Η 74χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, ηθοποιός, κωμικός και κινηματογραφική παραγωγός, η οποία σταθερά επικρίνει τον Ντόναλντ Τραμπ, με αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο στα σχόλιά του.

«Στην ομιλία του, ο Τραμπ παραπονέθηκε για την απονομή Όσκαρ στην ταινία “Παράσιτα”. Είμαι πολύ πιο αναστατωμένη που ένα παράσιτο κέρδισε στις εκλογές για τον Λευκό Οίκο» σχολίασε με νόημα η Μπέτι Μίντλερ.

Πηγή: ΑΠΕ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight