ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η μάνα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό το είχε σκάσει από το νοσοκομείο μετά τη γέννα

Κοινοποίηση
Tweet

Διετάχθη προκαταρκτική εξέταση από τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ

Προκαταρκτική εξέταση για να διαλευκανθεί το αν η 27χρονη που παράτησε το νεογέννητο βρέφος στην Πλαζ, έφυγε αφότου γέννησε στη μαιευτική κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών Άγιος Ανδρέας την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020 , διέταξε, όπως ανέφερε σε δήλωση του στο thebest.gr, ο Διοικητής 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η 27χρονη που είναι Ελληνίδα έφυγε χωρίς να λάβει επίσημο εξιτήριο, κοινώς το «έσκασε» από το νοσοκομείο. Όπως πρόσθεσε ο κ. Καρβέλης από το πόρισμα της προκαταρκτικής εξέτασης θα φανεί τι ακριβώς έγινε και θα αποδοθούν οι όποιες ευθύνες. Ο κ. Καρβέλης είναι σε επικοινωνίας με την αστυνομία και το λιμεναρχείο Πατρών στο κρατητήριο του οποίου κρατείται και ανακρίνεται η 27χρονη. Για το βρέφος που γεννήθηκε με καισαρική τομή και δυστυχώς βρέθηκε νεκρό στην περιοχή της Πλαζ λίγες ώρες αφού το εγκατέλειψε η 27χρονη, θα διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση για να βγει το σχετικό πόρισμα για τα αίτια του θανάτου του.

Επιφυλακτικός τέλος ήταν όταν ρωτήθηκε ο διοικητής του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας Ηλίας Θεοδωρόπουλος τονίζοντας στο thebest.gr ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν επίσημη ενημέρωση για το κατά πόσο ταυτίζεται το άτομο που γέννησε με την 27χρονη δράστη που άφησε το μωρό στην Πλαζ και πως περιμένουν την αρμόδια ενημέρωση για την υπόθεση από το Λιμεναρχείο ενώ σύμφωνα και με τις υποδείξεις του κ. Καρβέλη θα κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία της προκαταρκτικής εξέτασης για το συμβάν.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις