ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σεμινάριο γνωριμίας της βάσης δεδομένων Reaxys, στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Κοινοποίηση
Tweet

Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι στην αίθουσα Παγιατάκη του Τμήματος Χημικών Μηχανικών

Η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης & ο εκδοτικός οίκος Elsevier διοργανώνουν σεμινάριο γνωριμίας και επίδειξης της βάσης δεδομένων Reaxys.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Μέλη ΔΕΠ και ερευνητές της χημείας και των συναφών επιστημών και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20/1/2020 και τις ώρες: 10.00 - 13.00 στην Αίθουσα Παγιατάκη του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου η εκπρόσωπος του Elsevier θα διδάξει τους χρήστες πώς να χρησιμοποιούν το Reaxys, διευκολύνοντας την πλήρη κατανόηση της χρηστικότητάς του.

•             Το Reaxys έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τη ζήτηση για ταχεία πρόσβαση στη σχετική βιβλιογραφία, συμπεριλαμβανομένων των άρθρων και διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, των πειραματικών διαδικασιών και των δεδομένων σχετικά με την ιδιότητα και την αντίδραση ουσιών.

•             Δίνει πρόσβαση σε ακριβείς οδούς σύνθεσης ουσιών με ολοκληρωμένες συνδέσεις με δημόσιες και ιδιόκτητες βάσεις δεδομένων για τη διαθεσιμότητα ουσιών.

•             Προσφέρει εξοικονόμηση χρόνου/αποτελεσματικότητα που επιτυγχάνεται στην τρέχουσα ροή εργασιών κατά την αναζήτηση αντιδράσεων.

Προσφέρει τέλος πρόσβαση σε ροές εργασίας που έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε αίθουσες διδασκαλίας με προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Υπενθυμίζεται ότι έχει ενεργοποιηθεί περίοδος δοκιμαστικής πρόσβασης για το χρονικό διάστημα 2 Δεκεμβρίου 2019 έως 31 Μαΐου 2020, η οποία είναι εφικτή μέσω της ιστοσελίδας https://new.reaxys.com.

 

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Ειδήσεις

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.