ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Χριστούγεννα είναι…» - O απόηχος των εκδηλώσεων του Σαββατοκύριακου

Κοινοποίηση
Tweet

ΔΕΙΤΕ φωτογραφίες

Ένα διήμερο με χριστουγεννιάτικες  εκδηλώσεις παρακολούθησαν  μικροί και μεγάλοι  το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Δεκεμβρίου.Τα Ζαρουχλέικα, η πλατεία Όλγας το Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο και η πλατεία Γεωργίου, έγιναν το  επίκεντρο των δράσεων του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και συγκεκριμένα της ενότητας «Χριστούγεννα είναι…»

Οι «μικροί καλλιτέχνες» είχαν την ευκαιρία να «ξεδιπλώσουν» το ταλέντο τους στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου την ίδια ώρα στην πλατεία Όλγας με το Χριστουγεννιάτικο Εικαστικό Εργαστήρι για παιδιά, όπου οι «μικροί εικαστικοί δημιουργοί» κλήθηκαν  να δημιουργήσουν και να χρωματίσουν πάνω σε χριστουγεννιάτικες κατασκευές.

Οι εκδηλώσεις του διημέρου ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, στις εργατικές κατοικίες στα Ζαρουχλέικα, όπου ο Καραγκιόζης «δια χειρός» (και φωνής) Μπάμπη Μακρή ταξίδεψε, το αρκετά δεκάδες μικρούς φίλους του Θεάτρου Σκιών , «Στην χώρα των Καλικάντζαρων».

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις