ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αντιδρόμηση Κανακάρη: Η λύση για τα λεωφορεία

Τσίχλα Κωνσταντίνα
konstantinatsi@hotmail.com , Facebook Page
Κοινοποίηση
Tweet

Μέχρι το τέλος του έτους η ολοκλήρωση της μελέτης

Σε «πονοκέφαλο» έχει εξελιχθεί για την αντιδρόμηση της Κανακάρη το πρόβλημα με τη διέλευση των λεωφορείων. Η δυσκολία που υπάρχει σε αυτό το θέμα έχει οδηγήσει το Δήμο στην υλοποίηση συμπληρωματικής μελέτης που θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου.

Η μελέτη αυτή που σκοπό έχει την επίλυση του προβλήματος με τη διέλευση των λεωφορείων φαίνεται ότι θα επιτρέψει τελικά την αντιδρόμηση της Κανακάρη.

Όπως εξήγησε στο thebest.gr ο Χρήστος Κορδάς, Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού Έργου – Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων (Η/Μ) και Έργων Υποδομής, το επικρατέστερο σενάριο είναι η αντιδρόμηση τμήματος της Κωνσταντινουπόλεως προκειμένου να εξυπηρετείται η διέλευση των λεωφορείων. Μάλιστα το σενάριο αυτό είναι και αυτό που ουσιαστικά συμμορφώνεται και με τον Πολεοδομικό σχεδιασμό, όπως αναφέρει.

Να σημειώσουμε ότι υπήρξε η ιδέα η Κορίνθου να γίνει διπλής κατεύθυνσης με  το μεγαλύτερο πλάτος να είναι στη διάθεση των οδηγών για να εισέρχονται στην Πάτρα και να λειτουργεί παράλληλα, λεωφορειόδρομος με αντίθετη κατεύθυνση. Κάτι τέτοιο όμως δεν μπορεί να προχωρήσει.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις