ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2020

SPOTLIGHT

/

Επιστρέφει το «Κάτω Παρτάλι» στους τηλεοπτικούς δέκτες;

Κοινοποίηση
Tweet

Τι προγραμματίζουν οι ιθύνοντες του νέου Mega

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να επιστρέψει η σειρά «Κάτω Παρτάλι» προκειμένου να ολοκληρωθεί και μάλιστα στο νέο Mega. Αυτό αποκάλυψε «Στη φωλιά των Κου Κου» Γιάννης Πουλόπουλος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι ιθύνοντες του καναλιού  προσέγγισαν τον Λευτέρη Παπαπέτρου και συζήτησαν μαζί τους για την τηλεοπτική επιστροφή της σειράς, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ εξαιτίας των τότε οικονομικών δυσκολιών που υπήρχαν στο κανάλι.

Ο σεναριογράφος βλέπει θετικά το ενδεχόμενο, ενώ κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της σειράς όπως η Βίκυ Σταυροπούλου είναι ελεύθερη τηλεοπτικά, σε αντίθεση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Ωστόσο, η επιστροφή -αν γίνει- θα προγραμματιστεί για τη νέα σεζόν, οπότε μπορεί να είναι διαθέσιμοι όλοι οι συντελεστές.

Στο μεταξύ, ο ρεπόρτερ αποκάλυψε ότι έγινε προσέγγιση και προς τον Γιώργο Καπουτζίδη για την επιστροφή της σειράς «Εθνική Ελλάδος«, ωστόσο ο δημιουργός της ήταν αρνητικός.

Καθώς εξήγησε ο Γιώργος η σειρά ήταν γραμμένη μία άλλη εποχή.

Κοινοποίηση
Tweet
Σχόλια

Spotlight

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρία σας στο website και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Αναλυτικά.