ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Ευχαριστώ"… το πρώτο μήνυμα των γονιών του Ραφαήλ από τις ΗΠΑ

Κοινοποίηση
Tweet

Ευχαριστούν όσους βοήθησαν

 

Στη Βοστόνη όπου θα κάνει την πολυπόθητη θεραπεία που μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ την κατάσταση της υγείας του βρίσκεται ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ, η ασθένεια του οποίου συγκίνησε και κινητοποίησε μεγάλο αριθμό πολιτών.

Στο πρώτο τους μήνυμα από τις ΗΠΑ οι γονείς του μικρού δεν ξέχασαν να ευχαριστήσουν όλους όσοι συνεισέφεραν σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια να συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα χρήματα αλλά και να ξεπεραστεί η γραφειοκρατική ακαμψία του ελληνικού κράτους.

«Μόλις φτάσαμε στη Βοστόνη!!!! Σας ευχαριστούμε όλους!!!! Είμαστε πολύ συγκινημένοι!!!», έγραψαν.

Στο μεταξύ ο παππούς του Παναγιώτη Ραφαήλ όπως είπε σε δηλώσεις του στον Alpha ζει για να δει το εγγόνι του να γυρίζει στην Ελλάδα γερό και δυνατό.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και τώρα ζω μόνο για το εγγονάκι μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον ελληνικό λαό γιατί τα παιδιά μου έδωσαν κάποιον αγώνα, με μεγάλη αξιοπρέπεια, αν δεν είχαν τον κόσμο με το μέρος τους όμως, τίποτα δεν θα κάναμε.

Και νιώθω έτσι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον κόσμο όλο έναν προς έναν. Ποιον να πρωτοευχαριστήσω; Μελάνι τόνους να είχα δεν θα μου έφτανε να γράψω τα γράμματα αυτά, που πρέπει να γράψω. Είμαι ευχαριστημένος γιατί αγαπήθηκε από όλο τον κόσμο το παιδάκι μου», είπε ο παππούς του παιδιού.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις