ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αλ. Τσίπρας από την Τριταία: Έρχομαι ως βουλευτής να σας ανταποδώσω την τιμή- ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Συνεχίζεται η περιοδεία του στην Αχαΐα

Μεγάλη ήταν απόψε Δευτέρα η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ για λαϊκή συνέλευση παρουσία του προέδρου του κόμματος, Αλέξη Τσίπρα στο Σκιαδά Τριταίας.

Ο πρώην πρωθυπουργός στον σύντομο χαιρετισμό του προς τους συγκεντρωμένους ανέφερε μεταξύ άλλων: «Έρχομαι ως βουλευτής για να σας επιστρέψω την τιμή που μου κάνατε.

Δεν ξεχνώ στην πιο δύσκολη στιγμή της απομόνωσης και της ήττας, δώσαμε μαζί τη μάχη στην Αχαΐα. Η Τριταία είναι ιστορικά από τα μέρη που όταν δημιουργείται η προοπτική συμπόρευσης, ενώνονται οι προοδευτικές δυνάμεις και έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν συντριπτικές νίκες».

Όπως εξήγησε ο κ. Τσίπρας στόχος πλέον είναι να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε να ξαναβρεί έκφραση ο απλό κόσμος σε επίπεδο βάσης, σε επίπεδο χωριών και δήμων.

«Δεν θέλουμε ένα κόμμα των πεφωτισμένων αλλά της κοινωνίας, ανοικτό, χωρίς να ρωτάμε την καταγωγή και τι ψήφισε ο καθένας στο παρελθόν. Η έγνοια μας να πάει μπροστά ο τόπος μας πρέπει να μας ενώσει. Είμαστε εδώ για να γίνουμε σοφότεροι και να μάθουμε από τα λάθη μας», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας.

Από την πλευρά του προσφωνώντας τον πρώην πρωθυπουργό ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θόδωρος Μπαρής επισήμανε ότι η επίσκεψή του στην περιοχή, τιμά την Τριταία και τον Ερύμανθο, θύμισε δε ότι το Καλέντζι που είναι κοντά στην Τριταία έχει βγάλει 3 πρωθυπουργούς.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις