ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάνω από 130 νεκροί στην Πατρών - Πύργου την τελευταία δεκαετία

Κοινοποίηση
Tweet

Δυστυχώς άλλο δύο θάνατοι προστέθηκαν την Πέμπτη

Ο κατάλογος των θυμάτων της ΝΕΟ Πατρών - Πύργου μεγάλωσε. Ο Νίκος και ο Δημήτρης που επέσετρεφαν από την επιχείρηση στην οποία εργάζονται στη ΒΙΠΕ Πάτρών μετά από σύγκρουση του οχήματός τους με άλλο, έχασαν τη ζωή τους. Οι κηδείες τους θα γίνουν σήμερα Σάββατο σε Λάππα και Αχαϊκό Δυτικής Αχαΐας. Έτσι, ο αριθμός των θυμάτων σε αυτό τον δρόμο ξεπερνά τους 130 την τελευταία δεκαετία.

Είναι ένας αιματοβαμμένος δρόμος και θα παραμείνει άγνωστο για πόσο μια και η μετατροπή της ΝΕΟ Πατρών - Πύργου σε σύγχρονο αυτοκινητόδρομο εξακολουθεί να περνά περιπέτειες και να αλλάζουν τα σχέδια μαζί με τις αλλαγές κυβερνήσεων. Ωστόσο οι τραγωδίες που έχουν συμβεί σε αυτό τον δρόμο αποκαλύπτονται και από τους αριθμούς σχετικά με τα θανατηφόρα που έχουν συμβεί σε αυτό τον δρόμο την τελευταία δεκαετία (2009 - 2019).

Σύμφωνα με όσα δημοσίευσε  ο «Ημεροδρόμος», στα μέσα Σεπτεμβρίου 2019, μέσα στην τελευταία δεκαετία σε αυτόν τον δρόμο, σε αυτή την καρμανιόλα,  έχουν συμβεί 106 θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα και έχουν χάσει την ζωή τους 130 άνθρωποι!

Τα 46 θανατηφόρα ήταν στον νομό Αχαΐας και τα 60 στον νομό Ηλείας. 58 οι νεκροί στην Αχαΐα και 72 στην Ηλεία.

Επίσης έχουν σημειωθεί συνολικά 41 σοβαρά τροχαία με 75 σοβαρά τραυματίες.

Πώς έγινε το τροχαίο στην Πατρών - Πύργου - Αύριο οι κηδείες του Νίκου και του Δημήτρη

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις