ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θλίψη στην Πάτρα για την Ελένη Αθανασοπούλου- "Έφυγε" στα 40 της

Κοινοποίηση
Tweet

Είχε δουλέψει & στην Πολιτιστική

Έφυγε από τη ζωή, μετά από μάχη με τον καρκίνο και σε ηλικία μόλις 40 ετών, η ψυχολόγος Ελένη Αθανασοπούλου. 

Ήταν μία ιδιαίτερα δραστήρια κοπέλα και προσέφερε τις υπηρεσίες της στο Κλειστό Κατάστημα Φυλακών Πάτρας, ενώ ήταν και μέλος της Θεατρικής Ομάδας του «Αγ. Στεφάνου» αλλά και μέλος του Κοινωνικού Κέντρου της Πάτρας.

Παλιότερα την περίοδο της Πάτρας - Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2006, η εκλιπούσα είχε εργαστεί στον Οργανισμό της Πολιτιστικής ως γραμματέας του Διευθύνοντος Συμβούλου της Πολιτιστικής Χρήστου Ροιλού και όλοι τη θυμούνται ως μία χαρούμενη, ευγενική και εξυπηρετική κοπέλα. Η Τόνια Κοκκοβίκα στέλεχος του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας του Δήμου, θυμάται την Ελένη Αθανασοπούλου από εκείνη την περίοδο και μιλώντας στο thebest.gr δήλωσε σοκαρισμένη και στενοχωρημένη από το θλιβερό νέο του χαμού της. "Ήταν μία χαρούμενη και καλή κοπέλα. Γνώριζα πως δούλευε ως ψυχολόγος στις Φυλακές του Αγ. Στεφάνου και ο θάνατος της πραγματικά με έχει λυπήσει", ανέφερε η Τόνια Κοκκοβίκα.

 Η ανακοίνωση της οικογένειας της 

"Η αγαπημένη μας Ελένη, ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, σήμερα τα ξημερώματα έφυγε από κοντά μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους σας για την αγάπη, τη δύναμη και τη σκέψη για την Ελένη!

Η οικογένεια και οι φίλοι της Ελένης" έγραψε η οικογένεια της. 

 Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδησή του θανάτου της γνωστοί και φίλοι εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους

 «Συλλυπητήρια...ήσουν ένα από τα πιο ζωντανά κ γεμάτα ενέργεια άτομο που είχα γνωρίσει...Εύχομαι δύναμη κ υπομονή στους δικούς της ανθρώπους!!!»

«Καλό ταξίδι Ελένη μου.... Θα είσαι πάντα στο μυαλό και τη καρδιά μας. Πάντα χαμογελαστή ... όπως σε γνωρίσαμε και σε ζήσαμε».

«Αμφιθέατρο Φιλοσοφικής ΑΠΘ... Τμήμα Ψυχολογίας.. Μια εντυπωσιακή και έξυπνη κοπέλα έκλεβε τις εντυπώσεις.. Καλό ταξίδι πατρινιά μου.. Δύναμη στους δικούς σου ανθρώπους»..

«Υπέροχη γυναίκα. Υπερδραστήρια και πάντα με το χαμόγελο. Πάλεψε αλλά ο Θεός είχε άλλη γνώμη. Ας βρει ηρεμία και γαλήνη η ψυχή της. Κουράγιο και δύναμη στους οικείους της».

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα μηνύματα που έχουν κατακλείσει το προφίλ της στο facebook.

Η κηδεία της θα γίνει την Παρασκευή 13 Σετεμβρίου 2019 στις 5 μ.μ. στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιώτισσας όπου και θα ταφεί. 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις