SPOTLIGHT

/

O γνωστός ηθοποιός Κέβιν Χαρτ τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο

Κοινοποίηση
Tweet

Ήταν συνοδηγός σε αυτοκίνητο που εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαντάκι

O Αμερικανός ηθοποιός Κέβιν Χαρτ εισήχθη στο νοσοκομείο με "σοβαρά τραύματα" στην πλάτη, καθώς έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2019, σύμφωνα με τις αρχές της Καλιφόρνιας.

Η έκθεση της Περιπόλου Αυτοκινητοδρόμων της Καλιφόρνιας αναφέρει ότι ο 40χρονος ηθοποιός καθόταν σε θέση επιβάτη και δεν οδηγούσε το αυτοκίνητό του, ένα Plymouth Barracuda 1970, που κινείτο στον αυτοκινητόδρομο του Μαλχόλαντ, στην κομητεία του Λος 'Αντζελες.

Ο οδηγός, ένας 28χρονος που ονομάζεται Τζάρεντ Μπλακ, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο ανατράπηκε σε χαντάκι, παραπλεύρως του δρόμου.

Ο Μπλακ και η τρίτη επιβαίνουσα στο όχημα, το μοντέλο Ρεμπέκα Μπρόστερμαν, βρέθηκαν σφηνωμένοι μέσα στο αυτοκίνητο.

"Ο Χαρτ και ο Μπλακ υπέστησαν σοβαρά τραύματα στην πλάτη κατά τη σύγκρουση και διακομίστηκαν σε πολύ κοντινό νοσοκομείο", σύμφωνα με τις αρχές.

Δεν έγινε γνωστό ακριβώς τι τραύματα φέρουν οι δύο άνδρες. Η γυναίκα, 31 ετών, που είναι μνηστή του Τζάρεντ Μπλακ, δεν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο οδηγός, ο Μπλακ ούτε είχε πιει ούτε είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Πηγή: ΑΠΕ

Ο Κέβιν Χαρτ έχει ένα σύντομο ρόλο στην ταινία δράσης «Fast & Furious: Hobbs & Shaw» που έχει «σκίσει» εισπρακτικά αυτήν την περίοδο (μόνο στις ΗΠΑ έχει φτάσει τα 160 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις) ενώ παίζεται με επιτυχία και στην Ελλάδα & στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε από τις 29/8/2019.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight