BEAUTY

/

Μπήκαμε πρώτοι στο ολοκαίνουργιο «Sic Beauty Works» - Δείτε το!

Κοινοποίηση
Tweet

Κατερίνα & Στέλλα μας αναλαμβάνουν- κυριολεκτικά- από την κορυφή ως τα νύχια

Sic Beauty Works - Αγίου Νικολάου 42: Εδώ, στον καινούριο τους φιλόξενο χώρο, στην καρδιά του εμπορικού και ιστορικού κέντρου της Πάτρας, μας περιμένουν οι nail & beauty experts Κατερίνα Θανάση - Μπερδέση και Στέλλα Ιακωβάκη- Ασκούνη, για να μας αναλάβουν από την κορυφή ως τα νύχια, κυριολεκτικά. Με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο και στις υπηρεσίες ομορφιάς, αλλά και με ειδίκευση στο θεραπευτικό πεντικούρ, δεν είναι τυχαίο που εδώ και χρόνια τις εμπιστεύονται οι πιο καλόγουστες -μικρές και μεγάλες- κυρίες της Πάτρας.

Σε λιγότερο από ένα μήνα λειτουργίας στο νέο τους χώρο, έγιναν talk of the town, μιας και η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουν είναι γνωστή. Το Sic Beauty Works προσφέρει περιποίηση και καλλωπισμό των άκρων (μανικιούρ - πεντικούρ), θεραπευτικό πεντικιούρ για πόδια με προβλήματα στα άκρα και στα πέλματα, αποτρίχωση, σχήμα φρυδιών, solarium τελευταίας τεχνολογίας με τα υψηλότερα στάνταρτς για χρυσαφένιο χρώμα σε ελάχιστο χρόνο και με απολύτως ασφαλή τρόπο, καθώς και μακιγιάζ για κάθε περίσταση (πρωινό, βραδινό, νυφικό).

Kατερίνα και Στέλλα εργάζονται μαζί εδώ και χρόνια, με το «δικό τους» κόσμο να τις ακολουθεί πιστά. Αχώριστες συνεργάτιδες, με μια «χημεία» μεταξύ τους που είναι φανερή στην χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα που επικρατεί στον χώρο τους, επιμένουν στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών, με εγγυημένα επαγγελματικό και πάντα καλαίσθητο αποτέλεσμα. Πόδια με… ειδικές απαιτήσεις, μανικιούρ που διαρκεί όσο δε θα πιστεύετε και γενικά «εμμονή» στη λεπτομέρεια και την τελειότητα, είναι τα δυνατά τους στοιχεία.

 

«Έχουμε προϋπηρεσία και μεγάλη εμπειρία στον χώρο και το κοινό μας το ξέρει. Με θητεία είκοσι και δέκα ετών αντίστοιχα, νιώθουμε πολύ χαρούμενες που προχωρήσαμε σε αυτό το βήμα ανοίγοντας τη δική μας επιχείρηση και φυσικά είμαστε ευγνώμονες που ο κόσμος μας στήριξε τόσο πολύ σε αυτό. Μένουμε παθιασμένες και αφοσιωμένες στη δουλειά μας και προτεραιότητά μας είναι αναμφίβολα να μένουν οι πελάτισσες ευχαριστημένες και ανακουφισμένες. Να νιώθουν όμορφες, να μπορούν να περπατούν καλά χωρίς να ταλαιπωρούνται και να ξέρουν ότι εδώ πήραν τις καλύτερες υπηρεσίες», μας εξήγησαν.

Όσοι τις «χάσατε» για λίγο, μην τις ψάχνετε άλλο. Σπεύσατε στην Αγ. Νικολάου & Κορίνθου. Όσοι δεν έχετε δοκιμάσει τις υπηρεσίες του, είναι σίγουρο ότι μια φορά θα είναι αρκετή για να γίνετε πιστές οπαδοί τους.

Info:

Sic Beauty Works

Αγ. Νικολάου 42-44 & Κορίνθου, Πάτρα

t. 2610 222 192

fb: Sic Beauty Works

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View