ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχεται 25 Ιουλίου η ταινία "Η Μάχη της Επικράτησης"

Κοινοποίηση
Tweet

Με Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Μάικλ Σάνον και Νίκολας Χουλτ

Την αληθινή ιστορία πίσω από την ανελέητη μάχη των τιτάνων του ηλεκτρισμού, παρουσιάζει η ταινία «Η Μάχη της Επικράτησης - The Current War» που είχε κάνει την πρεμιέρα της στο Διεθνές Φεστιβάλ του Τορόντο τον Σεπτέμβριο του 2017. Πρόκειται για μια συναρπαστική κινηματογραφική διαδρομή, με τις συγκλονιστικές ερμηνείες των Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Μάικλ Σάνον και Νίκολας Χουλτ.

Το φιλμ «Η Μάχη της Επικράτησης» σε διανομή της Odeon, αναμένεται στις 25 Ιουλίου 2019 στους Ελληνικούς κινηματογράφους και θα το δούμε και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε.

Λίγα λόγια για την ταινία:

1880. Ο εφευρέτης Τόμας Έντισον (Μπένεντικτ Κάμπερμπατς) και ο επιχειρηματίας Τζορτζ Γουέστινγκχαουζ (Μάικλ Σάνον) βρέθηκαν στο επίκεντρο μιας θρυλικής διαμάχης για την ηλεκτροδότηση σχεδόν όλου του κόσμου που θα σηματοδοτούσε την έναρξη μιας νέας εποχής. Ο Έντισον υποστήριζε την παροχή του συνεχούς ρεύματος, ενώ ο Γουέστινγκχαουζ το εναλλασσόμενο, με την υποστήριξη πολλών Ευρωπαίων βιομηχάνων και, φυσικά, με την ανεκτίμητη βοήθεια του Νίκολα Τέσλα (Νίκολας Χουλτ). Μια συναρπαστική ταινία που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Starring

Εκτός των Benedict Cumberbatch, Michael Shannon και Νίκολας Χουλτ παίζουν και οι Katherine Waterston, Tom Holland, Tuppence Middleton και ο Matthew Macfadyen.

Σκηνοθεσία από τον Τεξανό Alfonso Gomez-Rejon.

Διάρκεια: 108 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture