ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από τις εκδηλώσεις "Παιδί και Τέχνη" στο Σκαγιοπούλειο & στην Αίγλη στη Βέσο Μάρε

Κοινοποίηση
Tweet

Η ενότητα για το Παιδί εντάσσεται στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ του Δήμου Πατρέων

Με πρωταγωνιστές τα παιδιά και …κομπάρσους τους μεγάλους, ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 19/6/2019  η δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων της ενότητας «Παιδί και Τέχνη», που διοργανώνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του φετινού Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας.

Μικροί και μεγάλοι είχαν την τύχη να απολαύσουν στον όμορφο κήπο του Σκαγιοπουλείου, ένα μουσικό παιχνίδι με τις οδηγίες του τραγουδοποιού Τάσου Ιωαννίδη  και τη συμμετοχή των παιδιών.

Στον αίθριο χώρο του ιδρύματος, ξεδιπλώθηκε ένα  ιδιαίτερο «παραμύθι», χαρίζοντας όμορφες στιγμές με τραγούδια από τις δουλειές «Λάχανα και Χάχανα» - 24 τραγούδια από το βιβλίο Γλώσσας, η Προπαίδεια σε Τραγούδια, Εδώ Νηπιαγωγείο, Οι Ρυθμοί και οι Αριθμοί.

Παράλληλα, στον Πολυχώρο «Αίγλη» στη Βέσο Μάρε, σε συνεργασία  με τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ, ΚΟΜΑΙΘΩ του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων πραγματοποιήθηκε με ξεχωριστή επιτυχία και με τη συμμετοχή να ξεπερνά κάθε προηγούμενο, η παράσταση: Αριστοφάνη «Πλούτος», σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΠΑΤΡΑΣ, και το ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πάτρας.

Στην Αίγλη παρέστη ο πρόεδρος του Κοινωνικού Τομέα Θόδωρος Τουλγαρίδης και στο Σκαγιοπούλειο ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Τάκης Πετρόπουλος.

* Οι φωτ. μας εστάλησαν από το Δήμο Πατρέων.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις