ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το “σπιράλ” και ο επικεφαλής του Πέτρος Ψωμάς σε φορείς και υπηρεσίες της Πάτρας

Κοινοποίηση
Tweet

Συνεχίζονται οι επαφές ενόψει των δημοτικών εκλογών

Σε ανακοίνωση της παράταξης "σπιράλ" με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων τον Πέτρο Ψωμά, αναφέρονται τα εξής:  

"Με επισκέψεις στις δημόσιες  υπηρεσίες και τους φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα, συνεχίστηκαν οι περιοδείες του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων και επικεφαλής του “σπιράλ” Πέτρου Ψωμά.

Την Παρασκευή, ο Πέτρος Ψωμάς συνοδευόμενος από πολυμελή αντιπροσωπεία του “σπιράλ” επισκέφθηκε αρχικά το Δασαρχείο Πατρών και την Διεύθυνση Δασών, με σκοπό να ενημερωθεί για θέματα της ευρύτερης περιοχής.

Στη συνέχεια τα στελέχη του “σπιράλ” και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων επισκέφθηκαν την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος όπου συναντήθηκαν και συνομίλησαν με τον Περιφερειακό Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο για θέματα εκπαίδευσης και αναγκών στις σχολικές μονάδες της περιοχής. Επίσκεψη πραγματοποίησαν και στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας.

Η περιοδεία του επικεφαλής του “σπιράλ” συνεχίστηκε με επισκέψεις στα γραφεία του ΙΚΑ και της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Πελοποννήσου- Ιονίων Νήσων-Ηπείρου-Δυτικής Ελλάδος, όπου συνομίλησε με στελέχη και εργαζομένους των υπηρεσιών.

Τέλος, ο Πέτρος Ψωμάς και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του “σπιράλ” επισκέφθηκαν τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, ενώ τους δέχθηκε στο γραφείο του και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Απόστολος Κατσιφάρας, όπου είχαν μια σύντομη συζήτηση για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και αντάλλαξαν ευχές για επιτυχία στον αγώνα τους.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του “σπιράλ” Πέτρος Ψωμάς, μετά την ολοκλήρωση των επισκέψεων, δήλωσε ότι σκοπός όλων αυτών των συναντήσεων με τους φορείς και κοινωνικές ομάδες περιοχής είναι η ανάδειξη της νέας φιλοσοφίας του συνδυασμού για την τοπική αυτοδιοίκηση αλλά πρωτίστως για τη νέα σχέση συνεργασίας που θεωρεί το “σπιράλ” πως πρέπει να διέπει την διοίκηση του Δήμου.

Τον υποψήφιο Δήμαρχο Πέτρο Ψωμά συνόδευαν τα μέλη του συνδυασμού και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Εύα Αθανασοπούλου, Ευαγγελία Βαβαρούτα, Δημήτρης Βούλγαρης, Φώτης Θωμάς, Μαίρη Κάργα, Βασίλης Λάππας, Στάθης Πολίτης, Αλέκα Ράπτη, Γιώργος Σιγαλός, Ξένια Τσιτσάρα και Σεσίλια Χαρμπίλα."

 

Περισσότερα νέα του “σπιράλ” στο www.spiralpatras.gr

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις