ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 19 Απριλίου 2019

Κοινοποίηση
Tweet

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

ΚΡΙΟΣ

Για να λύσετε διάφορα θέματα, μην κινείστε βιαστικά και επιπόλαια, χαράξτε μια σταθερή γραμμή δράσεων και οργανωθείτε. Θα χρειαστεί υπομονή και επιμονή, αλλά θα τα καταφέρετε. Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας πάνε καλά, αποφύγετε συζητήσεις που δεν είναι αυστηρά επαγγελματικές , γιατί υπάρχει ο κίνδυνος παρανόησης.

ΤΑΥΡΟΣ

Προβλέπονται νέες γνωριμίες ή σύσφιξη σχέσεων με άτομα που πρόσφατα γνωρίσατε. Επαγγελματικά ευνοείται η οργάνωση, ή η εγκαινίαση χώρων ή η έρευνα αγοράς για αυτοκίνητο. Στα αισθηματικά θα έρθετε αντιμέτωποι με καταστάσεις περίεργες και θα υπάρχει η ανάγκη για ξεκαθαρίσματα. Το συναίσθημα απουσιάζει και το πάνω χέρι παίρνει η λογική!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα χαρακτηρίζεται ως δημιουργική, με νέες σκέψεις και με καλές επαφές με τρίτους. Ευνοούνται τα ταξίδια αλλά προσοχή στις λεπτομέρειες και στη καλή τους οργάνωση... Ένα επαγγελματικό ταξίδι μπορεί να σας ανοίξει νέες πόρτες. Εμπνευσμένες ιδέες σας θα αποτελέσουν το κλειδί της επιτυχίας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία σας και να μην εμπλακείτε εύκολα και αβασάνιστα σε ερωτικά καβγαδάκια ή σε δολοπλοκίες σε επίπεδο δουλείας. Προστατέψτε όσο μπορείτε τη σχέση σας από τα κακόβουλα σχόλια των άλλων, για να τη διατηρήσετε.

ΛΕΩΝ

Ξεκόψτε από φίλους και κοινωνικό περίγυρο που δεν έχουν τίποτα να σας δώσουν, παρά μόνο να πάρουν από σας. Ηρεμήστε και εκτιμήστε σωστά την κατάσταση στα αισθηματικά σας, αποφεύγοντας εντάσεις και σκηνές ζηλοτυπίας. Η παρεμβολή κάποιου τρίτου δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα και δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα να περιπλέξει χειρότερα τα πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οργανώστε τις υποχρεώσεις της μέρας σας καλά και μετά ξεκινήστε την δουλειά. Οι υποχρεώσεις σας είναι μεν πολλές, με καλή οργάνωση όμως θα τα προλάβετε όλα. Μην αφήνετε τα συναισθήματα σας ανεξέλεγκτα, γιατί θα σας απορυθμίσουν και δεν θα μπορέσετε να κάνετε τίποτε από όσα προγραμματίσατε. Φροντίστε να είναι η μέρα σας παραγωγική.

ΖΥΓΟΣ

Τακτοποιήστε τον προσωπικό σας χώρο, ασχοληθείτε με την οργάνωση του γραφείου σας, γενικά οργανώστε και καθαρίστε τον χώρο, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφυσικά. Κάντε χώρο για το αύριο… Ίσως να συναντήσετε σήμερα ένα άτομο που είχατε να δείτε πολλά χρόνια και να ξαναθυμηθείτε τα παλιά. Ίσως πάλι το παρελθόν σας να μπερδεύεται στα μελλοντικά σας σχέδια. Το παρελθόν πάντως είναι σήμερα παρόν! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθάνεστε ότι προκαλείτε το ενδιαφέρον της ομήγυρης σας σήμερα, όπου και αν βρεθείτε. Είναι η ιδανική μέρα για σας να διασκεδάσετε, και εάν προκύψει, να κάνετε μια νέα αρχή στον αισθηματικό τομέα. Η εμφάνιση σας θα διαδραματίσει μεγαλύτερο ρόλο από ότι θα φανταζόσασταν. Μια ευκαιρία θα παρουσιαστεί και η πρώτη εντύπωση είναι πάντοτε σημαντική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άτομα δόλια θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν κάποιες καταστάσεις. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να φυλάτε τα νώτα σας για κάθε ενδεχόμενο. Κάποια οικονομικά θέματα που αντιμετωπίσατε πριν από λίγο καιρό επανέρχονται με ένταση στο προσκήνιο για μια ακόμη φορά. Φανείτε συνετοί και προσπαθήστε να κλείσετε αυτό το μέτωπο οριστικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η τύχη σας χαμογελάει και καταφέρνετε να πετύχετε ότι και αν προσπαθήσετε. Σχεδιάστε να αξιοποιήσετε την μέρα σας με τον πιο θετικό τρόπο που θα μπορούσατε. Μπορεί να θέλετε να περνάτε καλά μαζί με τα άτομα που επιλέγετε, αλλά προσέχετε και λιγάκι την τσέπη σας. Τα οικονομικά σας κινδυνεύετε να τα τινάξετε στον αέρα με τις υπερβολές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επαγγελματικά σας θα πάνε ακόμα καλύτερα, αν ξεμπερδέψετε με κάποια ζητήματα που σας αγχώνουν και αφορούν συζητήσεις με συνεργάτες σας. Προσέξτε την υγεία αλλά και την εμφάνισή σας και μην παρασύρεστε σε υπερβολές. Δεν σας κάνουν καλό. Βρείτε δημιουργικό χρόνο για τον εαυτό σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Θα δεχτείτε προτάσεις και θα καλυτερεύσουν οι σχέσεις με το τους συνεργάτες σας. Τα άστρα φέρνουν  εύνοια στα επαγγελματικά.

Ίσως να υπάρξει επανασύνδεση ή μια επαναφορά με το σύντροφο σας από τα παλιά. Τα άστρα θα ξεκαθαρίσουν παλιούς ανοιχτούς λογαριασμούς σε επαγγελματικό και συναισθηματικό επίπεδο!

πηγή: alindakanaki.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Well Being