ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Οι τελευταίες πινελιές στις εξαγγελίες Τσίπρα στη ΔΕΘ - Μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, της φορολογίας και του ΕΝΦΙΑ

Κοινοποίηση
Tweet

Τι άλλο συζητάει το κυβερνητικό επιτελείο αυτή τη στιγμή

Αυτή την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως πληροφορείται το thebest.gr, αλλεπάλληλες συνεννοήσεις μεταξύ Πρωθυπουργού και αρμοδίων Υπουργών (Τσακαλώτος, Χουλιαράκης) καθώς επιθυμία και πρόθεση του Τσίπρα είναι να ανακοινώσει αύριο στη ΔΕΘ, μείωση Φορολογικών συντελεστών από 29 σε 26%, κατάργηση του Φόρου Επιτηδεύματος για Επιχειρήσεις, μείωση των Ασφαλιστικών εισφορών και μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 24% στο 13%, αλλά και τη μείωση του ΕΝΦΙΑ!

Στόχος των κυβερνητικών πρωτοβουλιών είναι από τα μέτρα που θα ανακοινωθούν να τονωθεί η  πραγματική οικονομία και να ενισχυθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Συνολικά το πακέτο μέτρων που θα ανακοινώσει θα ξεπερνάει τα 4 δισ.

Οι συζητήσεις γίνονται μεταξύ του Πρωθυπουργού και των Υπουργών Τσακαλώτου και Χουλιαράκη. Όπως πληροφορείατι το thebest.gr από καλά πληροφορημένες πηγές εντοπίζεται διάσταση απόψεων μεταξύ του Πρωθυπουργού και των Υπουργών στο θέμα της μείωσης των ασφαλιστικών εισφορών.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις