ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Στέκι" νεαρών το Ρωμαϊκό Ιπποδρόμιο- Συχνά τα ατυχήματα όπως του Σαββάτου- Αφύλακτος ο χώρος

Κοινοποίηση
Tweet

Μήπως ήρθε η ώρα να ληφθούν μέτρα;

Το χθεσινό περιστατικό με τον νεαρό που βρέθηκε στο κενό πέφτοντας σε μια τρύπα μέσα στον αρχαιολογικό χώρο του Ρωμαϊκού Ιπποδρομίου της Πάτρας δεν ήταν το πρώτο και όπως δείχνουν τα δεδομένα πιθανότατα δεν θα είναι και το τελευταίο. Και τούτο επειδή κάθε βράδυ, όποτε ο καιρός το επιτρέπει δεκάδες νεαροί μπαίνουν στον χώρο κάθονται πάνω στα αρχαία πίνουν τα ποτά τους και περνούν την ώρα τους συζητώντας και κάνοντας πλάκες πάνω στα ευρήματα.

Έτσι κάπως το βράδυ του Σαββάτου ένας εξ’ αυτών παραπάτησε και βρέθηκε στο κενό με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να χρειαστεί η συνδρομή της Πυροσβεστικής για να τον βγάλουν και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες μέρες.

Όσοι το επιθυμούν να μπουν στον χώρο του Ιπποδρομίου που έχει θέα την οδό Ηφαίστου μπορούν πανεύκολα να το κάνουν.

Τα κάγκελα είναι σχετικά χαμηλά κι εύκολο… «θύμα» για τα νέα παιδιά που έχουν κάνει στέκι τους στον αρχαιολογικό χώρο.

Φύλαξη φυσικά δεν υπάρχει κι έτσι κανείς δεν δύναται να αποτρέψει την είσοδο των «θαμώνων» ή ακόμα και όσων θα ήθελαν να προκαλέσουν ζημιές στο Ιπποδρόμιο.

Παράλληλα δεν υπάρχει ούτε ίχνος φωτισμού με αποτέλεσμα τα βήματα όσων εισέρχονται γίνονται ακόμα πιο δύσκολα. Το σκοτάδι ήταν σίγουρα ένα βασικός παράγοντας και των ατυχημάτων που έχουν σημειωθεί μέχρι σήμερα στον σημείο.

Μήπως όμως μετά το χθεσινό συμβάν, που παραλίγο να αποβεί μοιραίο για τον νεαρό, ήρθε η ώρα να ληφθούν μέτρα πριν προκύψει κάτι πιο σοβαρό και οι αρμόδιοι τρέχουν και δεν φτάνουν;

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις