ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Λευτέρης Αυγενάκης πήρε μέρος σε δενδροφύτευση στον Υμηττό

Κοινοποίηση
Tweet

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο Γραμματέας της ΝΔ - Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης συμμετείχε στην πρωτοβουλία της κομματικής οργάνωσης της ΝΔ, ΔΗΜ.Τ.Ο. Βύρωνα για δενδροφύτευση του Υμηττού, και στη συνέχεια έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι δυσμενείς επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής είναι πλέον ορατές. Ένα από τα σημαντικότερα περιβαλλοντικά προβλήματα σε παγκόσμιο επίπεδο, οι πολυδιάστατες επιπτώσεις του οποίου έχουν ξεκινήσει να εξελίσσονται επηρεάζοντας δισεκατομμύρια ανθρώπους και το σύνολο των οικοσυστημάτων σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Οι προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε για την προστασία του περιβάλλοντος απαιτούν την εξεύρεση μακροπρόθεσμων λύσεων, άμεσα και υπεύθυνα. Με συντονισμένες προσπάθειες και με τη συμμετοχή της Πολιτείας, της διεθνούς κοινότητας, των ιδιωτών και του καθενός από εμάς.

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών αποτελεί στην πραγματικότητα αμυντική πολιτική για τη χώρα, καθώς αποτελεί τον μεγαλύτερο μακροπρόθεσμο κίνδυνο. Κίνδυνος ο οποίος δεν σχετίζεται μόνο με τις φυσικές καταστροφές, αλλά και την οικονομική ζωή της Χώρας.

Η Νέα Δημοκρατία έχει σχέδιο για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, ένα σχέδιο που βασίζεται στην  βιώσιμη ανάπτυξη. Για την Παράταξή μας και τον Πρόεδρό μας, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η δημιουργία και εφαρμογή ενός συνεκτικού αναπτυξιακού πλαισίου, το οποίο θέτει την προστασία του περιβάλλοντος στο επίκεντρο, αποτελεί προτεραιότητα για την επόμενη ημέρα και βασικό μοχλό ανάπτυξης και προόδου για την χώρα».

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις