ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο για τα σκουπίδια στο Αίγιο- ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Στην κεντρική πλατεία Αγίας Λαύρας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα κάτοικοι και φορείς από την Αιγιάλεια στην κεντρική πλατεία Αγίας Λαύρας στο Αίγιο, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την κατάσταση με τα σκουπίδια. Τόνοι απορριμμάτων παραμένουν στους δρόμους και τις γειτονιές του Αιγίου, ενώ ο μοναδικός ΧΥΤΑ που υπάρχει στην περιοχή έχει πάψει να λειτουργεί και προσωρινές λύσεις, όπως η μεταφορά των σκουπιδιών σε άλλους δήμους, δεν υλοποιήθηκαν.

Ο ιατρικός σύλλογος Αιγίου έχει ανακοινώσει ότι υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια υγεία από τη συγκέντρωση των απορριμμάτων στις γειτονιές της πόλης.

"Μετά το έγκλημα που έχει συντελεστεί στο ΧΥΤΑ Αιγείρας και το οριακό σημείο στο οποίο έχει περιέλθει η κοινωνία της Αιγιάλειας, τη Δευτέρα 30/4 συγκλήθηκε σύσκεψη φορέων της Αιγιάλειας, στην οποία αποφασίστηκε η οργάνωση και διενέργεια συλλαλητηρίου τη Δευτέρα 7 Μαΐου 12 μ.μ. στην Πλατεία Αγ. Λαύρας, προκειμένου να εκφράσουμε τη δυσαρέσκειά μας ως πολίτες και να διεκδικήσουμε την άμεση αποκομιδή των σκουπιδιών σε πρώτη φάση και την εξεύρεση τρόπου διαχείρισης σε μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη βάση" ανέφερε η Οργανωτική Επιτροπή.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις