SPOTLIGHT

/

Ο Χορός των Ρόδων είχε άρωμα Μανχάταν και τη σφραγίδα του Καρλ Λάγκερφλεντ

Κοινοποίηση
Tweet

Στο Μόντε Κάρλο το περασμένο Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Η Σαρλότ Κασιράγκι, ο αδελφός της Πιέρ, η Αλεξάνδρα του Ανόβερου, τρία από τα παιδιά της Πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό παρέστησαν στον «Χορό των Ρόδων 2018», συνοδευόμενο το καθένα από το ταίρι του.

Ένας χορός όχι όπως οι άλλοι, καθώς το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 24 Μαρτίου 2018, στην Αίθουσα των Αστέρων στις εγκαταστάσεις του Sporting Monte-Carlo, ο έρωτας πλανάτο στους κόλπους της πριγκιπικής οικογένειας.

Η Πριγκίπισσα Καρολίνα είχε δίπλα της τα παιδιά της, εκτός από τον Αντρέα (καθώς η σύζυγός του Τατιάνα είναι ετοιμόγεννη). Ο Πιέρ Κασιράγκι και η Μπεατρίς Μπορομέο, που παντρεύτηκαν πριν από δύο και πλέον χρόνια, το βράδυ του Σαββάτου ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Το πρώτο τους, ένα αγοράκι, γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2017.

Η 18χρονη Αλεξάνδρα του Ανόβερου συνοδευόταν από το αγόρι της, τον Μπεν Σιλβέστερ Στροτμάν, με τον οποίο χόρευε μέχρι το τέλος της βραδιάς. Και τέλος, η Σαρλότ Κασιράγκι μαζί με τον φίλο της Ντιμίτρι Ρασάμ - γιο της γαλλίδας ηθοποιού και μοντέλου Καρόλ Μπουκιέ- παρέστησαν στον χορό που οργάνωσε η μητέρα της.

Μετά τη βραδιά των Γαλλικών κινηματογραφικών βραβείων Σεζάρ στις αρχές Μαρτίου όταν έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση, το ζευγάρι κατά τη διάρκεια του χορού πόζαρε χαμογελαστό στα φλας των φωτογράφων. Η Σαρλότ ξεχώριζε όπως πάντα, με το μαύρο Chanel φόρεμά της και το διαμαντένιο μονόπετρο στον αριστερό παράμεσο, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται αν άραγε φορά δακτυλίδι αρραβώνων.

Μεγάλοι απόντες ήταν ο Πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό που πραγματοποιούσε επίσημο ταξίδι στη Βραζιλία για να μετάσχει στο 8ο Παγκόσμιο Φόρουμ για το Νερό, και η σύζυγός του Σαρλίν, η οποία όπως τα τρία προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος δεν παρέστη.

Πηγή: ΑΠΕ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight