ΑΓΟΡΑ

/

Μοναδικός καφές με την υπογραφή του καφεκοπτείου Κετσογιάν!

Κοινοποίηση
Tweet

Μία ιστορία που γράφεται από το 1924

Αυθεντικό καφέ από το 1924 προσφέρει το καφεκοπτείο Κετσογιάν καθώς τον παρασκευάζει με τον καθιερωμένο πατροπαράδοτο τρόπο... και πάνω από όλα με μεράκι. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που για τρεις συνεχόμενες γενιές δραστηριοποιείται στην Πατρινή - Αχαϊκή αγορά ξεχωρίζοντας για το πλούσιο άρωμα και την ευχάριστη γεύση που οφείλονται το χαρμάνι που αποτελείται από άριστης ποιότητας ποικιλίας καφέ.

Η Αφοί Κετσογιάν Ο.Ε. που δραστηριοποιείται στην επεξεργασία και εμπορία καφέδων και συναφών ειδών στην περιοχή της Πάτρας ιοδρύθηκε το 2000 από το Σέρκο & Ονίκ Κετσογιάν με σκοπό την μεταποίηση καφέδων άριστης ποιότητας.

Έχοντας σαν οδηγό την πολύχρονή εμπειρία του πατέρα τους από το παραδοσιακό καφεκοπτείο που ξεκίνησε το 1924, πήραν την απόφαση και δημιούργησαν μια σύγχρονη βιοτεχνία καφέ με σκοπό να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και να συνεχίσουν με το ίδιο ακριβώς μεράκη και αγάπη.

Η εταιρεία τροφοδοτεί καφεκοπτεία στον νομό Αχαϊας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας (τα οποία δεν επεξεργάζονται τον καφέ) με όλη την γκάμα των καφέδων. Σε πολλές περιπτώσεις εξοπλίζει υπάρχοντα καφεκοπτεία με μηχανολογικό εξοπλισμό, τοποθέτηση πρόσθετων μηχανών καφέ προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία καφέδων προς πώληση.

Επίσης είναι σε θέση να παρέχει με μορφή χρήσης δανείου μηχανές κοπής ελληνικού καφέ. Με αυτόν τον τρόπο εξυπηρετεί ένα μεγάλο αριθμό καταστημάτων λιανικής (S-mini market, φούρνους, πρατήρια άρτου) στην ευρύτερη περιοχή της Αχαϊας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας. Μάλιστα παρέχει πλήρες service στα μηχανήματα που τοποθετεί και είναι υπεύθυνη για το σωστό κόψιμο του καφέ.

 

Μίραν Κετσογιάν ιδρυτής της εταιρείας στο πρώτο του μαγαζι που λειτουργεί ακόμα σήμερα στην οδό Αθανασίου διάκου 25.

Μίραν Κετσογιάν ιδρυτής της εταιρείας στο πρώτο του μαγαζι που λειτουργεί ακόμα σήμερα στην οδό Αθανασίου διάκου 25.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

"Καφεκοπτείο Κετσογιάν"

Αθανασία Διάκου 25

2610325928

2610336322

6945333842

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Αγορά