Το τροχαίο συνέβη έξω από τη Νάουσα
Τυχερός στάθηκε ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου το απόγευμα της Τρίτης 2 Ιανουαρίου, στο όρος Βέρμιο. Ο δήμαρχος Μαραθώνα, είχε πάει στο σαλέ του στην περιοχή και ξεκίνησε για να κάνει κάποια ραντεβού με Δημάρχους της περιοχής. Καθώς οδηγούσε το αυτοκίνητο, επειδή ο δρόμος είχε μαζέψει πάγο, γλίστρησε και έφυγε στο γκρεμό.
Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ένα δέντρο αλλά ευτυχώς είχε μαζί του συνοδευτικό αυτοκίνητο που έσπευσε σε βοήθεια.
Η εκπομπή Tatiana Live παρουσίασε εικόνες του τρακαρισμένου αυτοκινήτου και η Τατιάνα Στεφανίδου σχολίασε πως το δυνατό αυτοκίνητο τον έσωσε. Το ίδιο είπε και ο συνεργάτης του Ηλία Ψινάκη σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή του Epsilon.
“Ευτυχώς κι εμείς σταματήσαμε ακαριαία και δεν τον χτυπήσαμε έτσι ώστε να τον παρασύρουμε στο γκρεμό”, εξηγεί ο Μάριος που βρισκόταν στο συνοδευτικό αυτοκίνητο.
Ευτυχώς ο Ηλίας Ψινάκης είναι μια χαρά στην υγεία του και δεν τραυματίστηκε παρόλο που το τροχαίο ήταν αρκετά σοβαρό.
Πηγή: tlife.gr
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr