ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τέσσερις χιλιάδες ευρώ θα πάρει άμεσα από τον Δήμο ο εργαζόμενος που ακρωτηριάστηκε

Βγενόπουλος Φάνης
Κοινοποίηση
Tweet

Ο 52χρονος εργάτης αναρρώνει στο σπίτι του

Με το ποσό των 4.000 ευρώ πρόκειται να ενισχυθεί, από τον Δήμο Πατρέων, ο 52χρονος δημοτικός υπάλληλος της Καθαριότητας, ο οποίος ακρωτηριάστηκε στο αριστερό του χέρι όταν εξερράγη στα χέρια του, το μεσημέρι της Τρίτης 17 Οκτωβρίου, συσκευασία που μετέφερε από τα δικαστήρια της πόλης. Η σχετική απόφαση ελήφθη ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας, το μεσημέρι της Τρίτης, το οποίο συνεδρίασε με μοναδικό θέμα την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Πατρέων, ώστε να εκταμιευθεί το ποσό.

Όπως εξήγησε στο thebest.gr o αρμόδιος αντιδήμαρχος Οικονομικών Παναγιώτης Μελάς, η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου Πατρέων ήταν αναγκαία, ώστε να εγγραφεί σε κονδύλι το ποσό των 4.000 ευρώ για να καταστεί δυνατόν να πληρωθεί ο εργαζόμενος.

Ο κ. Μελάς εκτιμά ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα χρήματα θα έχουν καταβληθεί στον 52χρονο, καθώς το πρωί της Τετάρτης η απόφαση θα πάει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για έγκριση (όπως όλες οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου) και στη συνέχεια θα κινηθούν οι διαδικασίες πληρωμής του.

Ο 52χρονος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, όπως πληροφορείται το thebest.gr, αναρρώνει στο σπίτι του μαζί με την οικογένεια του και περιμένει επίσημες απαντήσεις για το ακριβώς συνέβη εκείνο το μεσημέρι της Τρίτης.

Απαντήσεις περιμένει όμως και η δημοτική Αρχή της Πάτρας. Ήδη ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, την επομένη κιόλας του ατυχήματος, απέστειλε επιστολή στο Πρωτοδικείο Πατρών και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών, η οποία κοινοποιήθηκε και στην Αστυνομική Διεύθυνση Πατρών, μέσω της επιστολής ζητά άμεσα εξηγήσεις και την αναγκαία πλήρη πληροφόρηση, για τις αιτίες που προκάλεσαν το ατύχημα. Μέχρι σήμερα, όπως έλεγαν στελέχη της δημοτικής Αρχής στο thebest.gr, δεν έχουν λάβει κάποια απάντηση.

Ωστόσο οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως σε καμία των περιπτώσεων η δημοτική Αρχή δεν είναι διατεθειμένη να «ξεχάσει» το περιστατικό που ανέτρεψε πλήρως τη ζωή ενός εργαζόμενου. Η δημοτική Αρχή τηρεί στάση αναμονής στο θέμα και δεν αποκλείεται να προχωρήσει και σε νέα παρέμβαση εάν κρίνει κάτι τέτοιο σκόπιμο.

Διαβάστε επίσης:
Ο 52χρονος υπάλληλος της καθαριότητας που ακρωτηριάστηκε στην Ξερόλακα μιλά στο thebest για όσα συνέβησαν το μεσημέρι της Τρίτης - ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις